Materiaalit

Luetuimmat
Kierrätetty polyesteri ja polyamidi

Kierrätetty polyesteri ja polyamidi

Miksi kierrätetty polyesteri on parempi vaihtoehto? Kun teemme uusia vaatteita kierrättämällä olemassa olevia materiaaleja, se vaatii vähemmän energiaa, vettä ja kemikaaleja kuin jos lähtisimme valmistamaan samat tuotteet uusista raaka-aineista. Kierrättäessä muutamme myös jätteistä jotain, josta voi olla hyötyä uudelleen.
Lue lisää
Mitä on GOTS-sertifioitu puuvilla?

GOTS-sertifioitu luomupuuvilla

GOTS tulee sanoista Global Organic Textile Standard ja on kansainvälisesti tunnettu standardi luomutekstiileille. GOTS-merkki takaa, että ainakin 70% lopputuotteen materiaalista on luomua.
Lue lisää
Lue myös
Miksi kannattaa valita Joutsenmerkittyjä villavaatteita?

Miksi kannattaa valita Joutsenmerkittyjä villavaatteita?

Joutsenmerkki asettaa tiukat vaatimukset vaatteiden koko tuotantoprosessille, ja tekee pohjoismaisten perheiden vastuullisten valintojen tekemisestä helpompaa.
Lue lisää
Lue myös
Pink-coloured wool ready to be spun into yarn and made into Pierre Robert wool tops for kids.

Merinovilla

Me rakastamme merinovillaa! Merinovillalla on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat täydellisiä kylmään pohjoismaiseen ilmastoon.
Lue lisää
Mitä on Tencel™ Lyocell?

Mitä on Tencel™ Lyocell?

Tencel™ Lyocell on yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiilimateriaaleista. Se on luonnonmateriaali, jota saadaan FSC*-sertifioidusta, vastuullisen metsäteollisuuden selluloosasta. Tencel™ Lyocell:llä on paljon samoja positiivisia ominaisuuksia kuin villalla ja Tencel™ Lyocell:stä valmistetut vaatteet ovat ihanan pehmeitä, kestäviä, pitävät muotonsa hyvin ja vie kosteutta iholta vaatteen ulkopuolelle.
Lue lisää
10 faktaa villasta

10 faktaa villasta

Miksi villa on loistava materiaali? Se eristää hyvin lämpöä, hylkii kosteutta, ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Lue lisää.
Lue lisää