Pierre Robert

Skandinaavinen suunnittelu

Pierre Robert on räätälöity skandinaaviseen elämäntyyliin sopivaksi. Suunnittelutyömme perustuu skandinaaviseen minimalismiin, jossa korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat sekä laadukkaat materiaalit.

Uskomme, että samanaikaisesti on mahdollista sekä näyttää hyvältä että olla pukeutuneena mukavasti. Suunnittelutyömme perustuu skandinaaviseen minimalismiin, jossa korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat ja leikkaukset sekä laadukkaat materiaalit.

Suunnittelemme kaikki vaatteemme Oslossa. Suunnittelutiimiimme kuuluvat pääsuunnittelija Jorunn Heggdal sekä suunnittelijat Bente Helstrøm, Ingrid Liane ja Heidi Folkestad. Jokaiseen tuotetiimiin kuuluu myös sisäänostaja ja tuotepäällikkö.

Uusien Pierre Robert vaatteiden suunnittelu on pitkä prosessi. Testaamme erilaisia materiaaliyhdistelmiä ja värivaihtoehtoja yhteistyössä tunnettujen toimittajiemme kanssa. Materiaalien tulee tuntua miellyttäviltä ihoa vasten ja niillä tulee olla myös erilaisia toiminnallisia ominaisuuksia.

Se, että vaatteet näyttävät ja tuntuvat hyviltä ei kuitenkaan vielä meille riitä. Vaatteidemme tulee olla myös vastuullisesti tuotettuja ja Pierre Robertilla on tiukat toimintaperiaatteet muun muassa kemikaalien käytön suhteen. Meille myös eläinten hyvinvointi on tärkeää, ja ostamme muun muassa vain mulesing-vapaata villaa.

Ennen kun lanseeramme uusia vaatteita, ne testataan kuluttajilla. Testaaminen ja sen pohjalta tapahtuvat muutokset malleissa auttavat meitä luomaan entistä istuvampia vaatteita. Haluamme, että kaikki vaatteemme sopivat niin monelle eri vartalotyypille kuin mahdollista. Kaikki ovat erilaisia, mutta pohjoismaiset naiset, miehet ja lapset ovat tyypillisesti hieman pidempiä ja isokokoisempia kuin esimerkiksi etelä-eurooppalaiset. Erityisesti pohjoismaisille naisille mukavuus ja käytännöllisyys on tärkeää, minkä huomioimme suunnittelutyössämme. Pierre Robertin valikoimissa on myös paljon one size -kokoja, jotka sopivat useimmille – niin pieni- kuin isokokoisillekin. Jos olet epävarma kokojemme suhteen, koko-oppaastamme löydät hyödyllistä tietoa.

Lue myös
Timeless Future, a conversation with Patricia Nazareno, Head of Design

Timeless Future, a conversation with Patricia Nazareno, Head of Design

Lue lisää
Jälleenmyyjämme

Jälleenmyyjämme

Tuotteitamme on saatavilla laajasti hyvinvarustelluista ruokakaupoista ja tavarataloista kautta maan.
Lue lisää