Pierre Robert

Pierre Robert Group

Valmistamme mukavia ja monikäyttöisiä alusvaatteita ja vaatteita koko perheelle, skandinaavisen elämäntyylin huomioiden. Vastuullisuus on yksi liiketoimintamme kulmakivistä ja se näkyy niin suunnittelussa, tuotantoketjussa kuin käyttämissämme materiaaleissa.

Olemme osa norjalaista Pierre Robert Groupia ja Orkla-konsernia. Valmistamme mukavia, monikäyttöisiä ja vastuullisesti valmistettuja vaatteita koko perheelle.

Vaatteitamme voi ostaa sekä verkosta että kaikista hyvinvarustelluista ruokakaupoista ja tavarataloista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Pierre Robert on osa Pierre Robert Groupia, johon kuuluvat Pierre Robert, La Mote, Norlyn, Black Horse ja Finnwear -tuotemerkit.

Suunnittelemme kaikki vaatteemme Oslossa. Suunnittelutyössämme korostuvat laadukkuus, istuvuus, vaatteiden monikäyttöisyys ja vastuullisuus. Teemme tiivistä yhteistyötä tuotantoketjumme eri toimittajien kanssa. Kaikkien toimittajiemme tulee työskennellä tiukkien standardiemme mukaisesti kaikilla tasoilla niin tuotteiden laadun, työntekijöiden oikeuksien, eläinten hyvinvoinnin kuin ympäristön suojelunkin suhteen.

Pierre Robert Group on osa Orkla-konsernia, ja toimii Orkla Care -yksikön alla. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa ja muut toimistomme Tukholmassa ja Vantaalla.

#BetterBasics

 

Tutustu muihin tuotemerkkeihimme:

Black Horse miesten alusvaatteet

Norlyn sukkahousut ja sukat

Finnwear uimapuvut ja alusvaatteet

 

Lue myös
Timeless Future, a conversation with Patricia Nazareno, Head of Design

Timeless Future, a conversation with Patricia Nazareno, Head of Design

Lue lisää
Jälleenmyyjämme

Jälleenmyyjämme

Tuotteitamme on saatavilla laajasti hyvinvarustelluista ruokakaupoista ja tavarataloista kautta maan.
Lue lisää