Om oss

Om Pierre Robert Group

Pierre Robert Group (PRG) är en ledande leverantör av underkläder i Norge, med fokus på högkvalitativa kläder för kvinnor, män och barn.

Pierre Robert Group (PRG) äger varumärkena Pierre Robert och La Mote, och utvecklar basplagg för kvinnor, män och barn som är skräddarsydda för en skandinavisk vardag. Våra plagg ska både vara sköna att ha på sig och ha en modern, nordisk design. 

Med distribution i Norge, Sverige och Finland, främst i dagligvaruhandeln och online äger Pierre Robert Group varumärkena Pierre Robert, La Mote, Norlyn, Black Horse och Finnwear.

Alla våra plagg designas av vårt designteam i Oslo. Vi fokuserar på kvalitet och är noga med att följa upp produktkvalitet, hälsa, miljö och säkerhet och samhällsansvar hos våra leverantörer.

Med kunskap och starka varumärken ska vi bidra till tillväxt och lönsamhet för nordisk dagligvaruhandel. Företaget har 200 anställda i Norge, Sverige och Finland, och omsättningen uppgick år 2018 till drygt 680 miljoner NOK. Pierre Robert Group ingår i koncernen Orkla, och vi har kontorer i Stockholm och Vantaa, och huvudkontor i Oslo.

 

We commit to creating quality basics - made with care, and beloved for their comfort and style.

 

 

#ComfortInStyle

 

 

Mer Stories
Återförsäljare

Återförsäljare

Var hittar du Pierre Roberts produkter? Hela vårt sortiment och webexklusiva plagg hittar du här på pierrerobert.se. Utvalt sortiment finns även på många livsmedelsbutiker inom dagligvaruhandeln, på stadium.se, Zalando och Timarco.se
Läs mer
Vad menar vi med skandinavisk design?

Vad menar vi med skandinavisk design?

Pierre Roberts kläder är skräddarsydda för en skandinavisk livsstil, vilket sätter en hög standard. Materialen måste vara av hög kvalitet, passformen ska vara perfekt och plaggen ska vara snygga och ha tidsriktig design. Men viktigaste av allt - de ska vara sköna att ha på sig och fungera för en aktiv livsstil.
Läs mer
Design inspirerad av barns teckningar

Design inspirerad av barns teckningar

Pierre Robert underkläder för barn är populära. Designer Bente Helstrøm ritar mönster för hand och hämtar inspiration från barnens egna värld.
Läs mer