Styleguide

3 frågor till Josefin Dahlberg om yoga

Entreprenören och influencern Josefin Dahlberg tar alla tillfällen hon kan till att inspirera andra till ett mer välmående liv. Hon är 29 år, bor i Stockholm, och utbildade sig nyligen till yogainstruktör i Indien. Genom sina plattformar når hon ut till tusentals unga kvinnor, där hon bland annat inspirerar kring yoga, hälsa, och berättar om sin egna historia och väg till nykterhet. Vi ställde några frågor till Josefin Dahlberg och hennes relation till yogan.

 

Vad är det bästa med yoga?

 

Det får mig att landa i mig själv. Att släppa alla tusen tankar som far i huvudet och hjälper mig att landa i kroppen. Yogan gör mig starkare, både i kroppen och mentalt. Utan yogan hade jag haft svårt att få till balansen mellan mycket jobb, visa upp mig på sociala medier och samtidigt känna mitt inre lugn.

 

 

 

 

 

Hur ser din yogarutin ut i vardagen?

 

Jag är en riktig periodare. Tidigare har jag yogat superintensivt vissa perioder för att sen inte yoga alls på flera månader. Sen jag blev yogalärare har jag varit bättre på att hålla fast vid det regelbundet, och så länge jag inte "slutar" behöver jag ju inte "börja" igen. Så jag försöker yoga flera gånger i veckan. Men jag sätter inga orimliga krav på att jag ska yoga två timmar åt gången, utan om jag känner för att köra 20 minuter på morgonen så gör jag det. Yoga ska få mig att må bra, inte vara ett måste.

 

 

 

Vad tycker du är viktigt när det gäller yogakläder?

 

Att jag inte ska behöva tänka på dem, hehe. Att det är passformar som följer med, inte stör mig under passet. Jag gillar mjuka, sköna plagg som sitter på plats. Och därför gillar jag Pierre Robert.

 

 

Se alla våra yogakläder till dam

Läs mer om 7 enkla träningstips att få in i vardagen

Mer Stories
7 tips på vad du kan sysselsätta dig med hemma

7 tips på vad du kan sysselsätta dig med hemma

Ibland kan allt bli lite överväldigande. Saker sker i världen, och då är det lätt att stressen gör sig påmind. Det är lätt att glömma att ta till vara på sig själv och sin hälsa, både den fysiska och den mentala. Här har vi samlat några self-care tips på saker som du kan göra och sysselsätta dig med hemma.
Läs mer
3 viktiga saker när du väljer sport-BH

3 viktiga saker när du väljer sport-BH

Osäker på vilken sport-BH du behöver? Här får du en enkel vägledning till vilken sport-BH du ska välja
Läs mer
4 enkla sätt att styla scarfen på

4 enkla sätt att styla scarfen på

En scarf - en miljon stylingmöjligheter! Den nya scarfen i 100% silkesmjuk Tencel™ är en klassisk detalj som kan lyfta din outfit på en mängd olika sätt. Här hittar du fyra olika sätt att styla den på.
Läs mer