Jaa
Inspiraatio

Sukkahousut vai ei?

Jotkut vannovat paljaiden säärien nimeen, kun taas toisille sukkahousut ovat asuste siinä missä muutkin sekä edullinen tapa päivittää omaa tyyliä. Joten mikä on oikea tapa? Onko fashion faux pas, jos ostoskorista löytyy 10 denierin sukkahousut? Vastaus on onneksi ‘ei’.

Sukkahousut, kuten niin monet muutkin vaatekappaleet, ovat olleet vuorotellen joko muodissa tai poissa muodista. Kuviosukkahousut hurmasivat 90-luvulla kun naiset alkoivat olla kyllästyneitä 80-luvun työpukeutumisessa tyypillisesti käytettyihin ihonvärisiin sukkahousuihin. Mutta vaikka sukkahousut ovat vaihdelleen vuosien saatossa paljon, sukkahousujen käyttäminen ei ole kadonnut minnekään. Harmillisesti naiset tosin valitsevat usein vääränlaiset tai väärän väriset sukkahousut, mikä voi pahimmillaan pilata parhaimmankin asukokonaisuuden. Näillä 5 vinkillä onnistut välttämään sukkahousupoliisin:

 • Hääkausi päällä ja harkitset ihonvärisiä sukkahousuja, jotka tasoittaisivat omaa ihonsävyäsi? Vältä kiiltäviä sukkahousuja. Ne näyttävät todella kiiltäviltä ja kiinnittävät ei-toivottua huomiota valokuvissa. Valitse kiiltävien sukkahousujen sijaan 10 denierin mattapintaiset sukkahousut. Ultraohuet sukkahousut ovat käytännössä näkymättömät, mutta tasoittavat ihon pieniä virheitä juuri sopivasti ja imartelevat sääriäsi.

   

 • Haluatko tehdä fashion statementin sukkahousuilla? Pidä vaatteesi ja asusteesi mahdollisimman yksinkertaisina ja neutraaleina, ja valitse pystysuorakuviolliset sukkahousut, joilla jalkasi näyttävät pidemmiltä.

   

 

 • Älä koskaan – toistamme älä koskaan – käytä sukkahousuja avokärkisten kenkien kanssa. Saumat varpaiden päällä eivät yksinkertaisesti näytä kauniilta, ja tällöin myös jalkasi näyttävät lyhyemmiltä. Jos siis käytät avokärkisiä kenkiä, älä pue sukkahousuja silloin yllesi.

   

 • Black-on-Black on ajaton yhdistelmä, joka toimii aina. Yhdistä ohuet mustat sukkahousut pikkumustan kanssa.

   

 • Mustat 50 denierin sukkahousut toimivat asun kuin asun kanssa – jopa kesämekkojen kanssa. Mustat paksut sukkahousut tuovat kivan kontrastin kukkakuvioiden rinnalle ja silloin arkinen kukkamekkokin taipuu töihin.

   

Lue myös
invisible panties usynlig truse

Maailman parhaat alushousut?

Pitkän kehitystyön jälkeen uskallamme sanoa, että olemme meidän mielestämme luoneet tähän mennessä maailman parhaat alushousut - juuri sellaiset kuin me naiset ansaitsemmekin.
Lue lisää
Yhdistä yogavaatteemme arkivaatetukseen

Yhdistä yogavaatteemme arkivaatetukseen

Yogavaatteemme ovat niin mukavia ja kauniita, että haluat pitää niitä myös yogasalin ulkopuolella!
Lue lisää
Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Urheiluliivit tukevat rintoja urheillessa ja auttavat rintojen muodon säilyttämisessä toisin kuin tavalliset rintaliivit.
Lue lisää