Styleguide

Vaatekaapin 6 must-have vaatetta

Kevät on täällä! Ja mikä suuri houkutus onkaan hankkia kaikkia ihania kevätuutuuksia, joista Instragram -feedini jatkuvasti muistuttaa. Mutta sitten muistan yhden asian. Sen, kuinka loistavasti Kate Moss pärjäsi vain muutamalla eri vaatekappaleella koko 90-luvun. Ja jos laatuun satsaaminen toimi Katella, niin miksei se toimisi minullakin.

Valitsin 6 avaintuotetta kevään ja kesän kapselivaatekaappiini. Näitä perusvaatekappaleita on helppo yhdistellä keskenään ja niihin on helppo sovittaa erilaisia asusteita. Nämä perusvaatteet ovat vaatekaapin kulmakiviä, mikä tekee päivittäisestä pukeutumisesta todella helppoa ja vaivatonta!

1. Klassinen nahkatakki

Nahkatakki sopii loistavasti kaiken kanssa ja oikeastaan minä vuodenaikana tahansa käytettäväksi. Olipa sitten kyseessä väljempi malli tai tiukempi bikermalli, nahkatakki toimii. Yhdistä se kesäisiin kukkamekkoihin tai vaaleisiin farkkuihin. 

2. Villatoppi, jota voi käyttää kaikkien vaatteiden alla 

Sää täällä pohjoisessa on, no kauniisti sanottuna, melko epävakaista. Merinovillainen alustoppi on täydellinen näihin sääoloihin. Villan lämpötilaa säätelevät ominaisuudet mahdollistavat sen, että toppi hengittää ja lämmittää juuri sopivasti lämpötilasta huolimatta. Se sopii siis loistavasti niin lämpimämpiin kevätpäiviin kuin viileisiin kesäiltoihinkin.

3. Nilkkasukat, joita ei koskaan voi olla liikaa 

Mitä sitä tekisikään ilman nilkkasukkia tennarikelien alkaessa? Nilkasukkia on hyvä olla muutamassa eri sävyssä niin ne sopivat eri asukokonaisuuksiin paremmin. Näitä kannattaakin ostaa kerralla useammat. Omat suosikkini ovat Piere Robertin merinovillaiset matalavartiset sukat. Niissä on pienet liukuesteet, mitkä takaavat sen, etteivät sukat pääse liukumaan pois paikoiltaan!

4. Farkut, jotka istuvat täydellisesti

Täydellisesti istuvat farkut ovat kuin klassinen nahkatakki: ikoniset, ajattomat ja välttämättömät joka naisen vaatekaapissa. Itse pidän enemmän mustista ja harmaista farkuista, sillä vaaleat farkut tuovat hieman liikaa muistoja teinivuosilta. 

5. Mekko, joka saa sinut kukkimaan

Yksi kuosi, johon muotimaailma ei ehkä koskaan kyllästy, on kukkakuosi. Tänä vuonna, kuten aina, monilta merkeiltä löytyy taas toinen toistaan ihanampia kukkamekkoja. Esimerkiksi tanskalaisilta merkeiltä Gannilta, Baum und Pfergartenilta ja Stine Goyalta löytyy upeita mekkoja. Itse olen satsannut new yorkilaisen Cynthia Rowleyn pinkkiin mekkoon, johon en ehkä kyllästy ikinä. Minulla on ollut se nyt jo muutaman vuoden ja joka kevät se tuntuu ja näyttää niin hyvältä ja raikkaalta!

6. Klassinen neule

Kaikki tarvitsevat väljän ja mukavan neuleen, johon on ihana käpertyä viileinä kesäiltoina. Itse pidän vaalean liiloista ja keltaisista neuleista, joista neulos tulee esille selkeämmin. Pari näitä vaakaapissasi, ja vaatekaappisi on täydellinen! 

 
Lue myös
Pidä huolta itsestäsi kotona - tässä 7 vinkkiä miten

7 vinkkiä miten pidät huolta itsestäsi kotona

Kun poikkeuksellisia asioita tapahtuu maailmassa, stressin on helppo astua kuvaan. Tällöin helposti unohdamme pitää itsestämme huolta vaikka tiedämme kuinka tärkeää niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin ylläpito ja edistäminen on meidän kaikkien kannalta. Siksi kokosimme yhteen muutamia vinkkejä siitä, miten ylläpitää ja edistää omaa hyvinvointia kotona.
Lue lisää
Aiheuttaako urheiluliivien valinta päänvaivaa? Lue vinkkimme urheiluliivien valintaan!

Muista nämä 3 asiaa kun valitset urheiluliivejä

Aiheuttaako urheiluliivien valinta päänvaivaa? Lue vinkkimme urheiluliivien valintaan!
Lue lisää