Jaa
Inspiraatio

Suosikkimme

Työntekijämme valitsivat Pierre Robertin suosikkituotteensa tämän vuoden mallistostamme.

T-paitaliivit
Pernille Burkhalter, Tuotepäälikkö

- Rakastan Pierre Robertin supermukavia t-paitaliivejä. Vaikka kyseessä on kaarituettomat liivit, ne antavat silti todella hyvän tuen ja kauniin muodon. Jopa ystäväni ovat kehuneet kuinka upealta rintamukseni näyttää niissä! 

 

Merinovillasukkahousut
Maria Henrikke Kostøl, Designer

- Pidän käyttää paljon hameita syksyllä ja tällä hetkellä olen koukussa Pierre Robertin merinovillasukkahousuihin. Toisin kuin perinteiset paksummat villasukkahousut, jotka kutittavat ja raapivat ihoa, Pierre Robertin ohuet villasukkahousut ovat erittäin miellyttävät ihoa vasten ja tuovat sääretkauniisti esille. Kaiken lisäksi ne pitävät samalla lämpinä. Love it!

 

Pitkähihainen Merinovillapaita Navy
Elle Fure, eCommerce & Markkinointi

-  Uusi navyn värinen merinovillapaitamme #hannelixpierrerobert -mallistosta on jo nyt tullut yhdeksi ehdottomaksi suosikikseni! Se sopii täydellisesti yhteen syksyisten maanläheisten sävyjen, it-värien kuten pinkin ja skottikuosien kanssa. Navy merinovillapaita onkin turvavaatteeni, jota yhdistelen eri asukokonaisuuksien kanssa ja käytän monta kertaa viikossa!

 

Cotton Invisible - Näkymättömät Alushousut
Elisabeth Tapper, Markkinointijohtaja

- Jos jokin raivostuttaa niin se, että alushousut eivät pysy paikoillaan vaan alkavat nousemaan ylös. Pierre Robertin näkymättömissä hipstereissä ei ole lainkaan takasaumoja. Sen sijaan niissä on ainutlaatuinen reuna, joka mahdollistaa sen, että hipsterit pysyvät paikoillaan eivätkä lähde liikkumaan. Pierre Robertin näkymättömät alushousut ovat täydelliset puuvilla-alushousut, todellinen klassikkotuote. 

Lue myös
Miksi villasukkia koko perheelle?

Miksi villasukkia koko perheelle?

Palelevatko jalkasi? Tutustu sukkiisi ja niiden materiaaliseokseen. Puuvillasukat kannattaa vaihtaa pikimmiten villasta valmistettuihin sukkiin.
Lue lisää
Hanneli Mustaparta for Pierre Robert

Kuka Hanneli?

Hanneli Mustaparta on norjalainen entinen malli, vaikuttaja, brandikonsultti ja art director, kenet valokuvaaja Per Heimly 'löysi' vuonna 1999. Hanneli on nykyään yksi tunnetuimmista muotivaikuttajista.
Lue lisää
Jessica Almenäs ja syysmuoti

Jessica Almenäs ja syysmuoti

Jessica Almenäs, Pierre Robertin brandilähettiläs näyttää kuinka yhdistää syysmuoti oikeanlaisiin sukkahousuihin. Yksinkertainen asukokonaisuus sopii hyvin yhteen jännittävien mutta kuitenkin riittävän yksinkertaisten kuviosukkahousujen kanssa.
Lue lisää