Jaa
Inspiraatio

Styleguide - Ohuet merinovillaiset neuleet

Merinovillaiset peruspaidat ovat hyvän ja toimivan vaatekaapin perusta.

Slow fashion on termi, joka on varmasti tullut tutuksi monille viimeistään tänä vuonna. Hyvän ja toimivan vaatekaapin salaisuus on ajattomat ja helposti yhdisteltävät vaatteet, joita voi käyttää vuodesta toiseen. Vaatteita hankkiessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota vaatteiden materiaaleihin ja pitää mielessä, että laadulla on hintansa. Laadukkaat vaatteet kestävät pidempään ja pitkällä aikavälillä tulevat edullisemmaksi vaihtoehdoksi. 

Pierre Robertin villamallistosta löydät kauniin ajattomia sekä vastuullisesti valmistettuja merinovillaisia aluspaitoja ja neuleita. Ne kestävät aikaa ja niitä on helppo yhdistellä eri asukokonaisuuksiin, sillä ne ovat yksinkertaisia ja klassisen mallisia vaatteita. Kokosimme vinkkejä, miten yhdistellä merinovillaisia paitoja syksyn tyylin mukaisesti: 

 

Merinovillainen t-paita

T-paitakausi ei ole vielä päättynyt - vaihda puuvillaiset merinovillaisiin! Yhdistä valkoisiin tennareihin ja housuihin ja luo trendikäs monochrome look.

Merinovillainen paita

Yksinkertaisin vaihtoehto on usein se paras. Ja farkkujen ja neuleen yhdistelmä on todellinen klassikko, joka ei jätä kylmäksi. Se on täydellinen asu, jota on helppo muokata omannäköiseksi sekä viimeisten trendien mukaiseksi erilaisten asusteiden kautta! Ja kun yhdistät asuun näyttävän laukun ja nilkkurit, tyyli on aina ajaton. Kun taas vaihdat nilkkurit korkokenkiin, korvakorut näyttäviin statement -koruihin, laukun kirjekuorilaukkuun ja lisäät hieman punaa huuliin, olet valmis iltamenoihin! 

Merinovillainen toppi

Merinovillainen toppi on täydellinen kauluspaitojen ja muiden paitojen alle lämmittämään mukavasti. Mutta se sopii myös loistavasti sellaisenaan pidettäväksi tai esimerkiksi topiksi jakun alle. Korolliset nilkkurit ja sukkahousut tuovat näyttävyyttä asuun! Yhdistele samansävyisiä vaatteita keskenään ja tuo halutessasi väriä yksittäisillä asusteilla.

Polotröja merinoull

Klassinen merinovillainen poolopaita on vaatekaapin perusvaate, joka pelastaa päivän kuin päivän. Se on helppo yhdistää lähes asuun kuin asuun. Yhdistä trendikkäisiin korkeavyötäröisiin ja leveälahkeisiin housuihin, ja luo trendikäs 70-luvun innoittama look. Kirkkaanväriset korot viimeistelevät lookin. Jos pidät enemmän rennommasta tyylistä kokeile yhdistää asu paksupohjaisiin tennareihin tai klassisiin loafereihin.

Polotröja svart merinoull

Minihame ja poolopaita on täydellinen yhdistelmä syksyllä. Ruutuhame toimii aina syksyisin ja yksivärinen poolopaita rauhoittaa kokonaisuuden. Ja vaikka hame olisikin lyhyt, merinovillaiset sukkahousut pitävät lämpimänä syksyllä.

 
Lue myös
Black Friday joululahjavinkit

Black Weekin mustat suosikit

Oli Black Friday sinulle sitten aikaa tehdä joululahjaostoksia tai löytää jotakin tiettyä itsellesi, musta toimii aina. Katso mustat alesuosikit ja inspiroidu mustasta!
Lue lisää
Löydä päiväkotiin sopivat lastenvaatteet

Löydä päiväkotiin sopivat lastenvaatteet

Lue vinkit minkälaisella lastenvaatelistalla kannattaa varautua syksyisiin päiväkotipäiviin.
Lue lisää
DIY Lasten Halloween-asu

DIY Lasten Halloween-asu

Halloween vaanii jo nurkan takana... joten pian on taas aika pukeutua jännittäviin asuihin!
Lue lisää