Jaa
Inspiraatio

Styleguide - Ohuet merinovillaiset neuleet

Merinovillaiset peruspaidat ovat hyvän ja toimivan vaatekaapin perusta.

Slow fashion on termi, joka on varmasti tullut tutuksi monille viimeistään tänä vuonna. Hyvän ja toimivan vaatekaapin salaisuus on ajattomat ja helposti yhdisteltävät vaatteet, joita voi käyttää vuodesta toiseen. Vaatteita hankkiessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota vaatteiden materiaaleihin ja pitää mielessä, että laadulla on hintansa. Laadukkaat vaatteet kestävät pidempään ja pitkällä aikavälillä tulevat edullisemmaksi vaihtoehdoksi. 

Villamallistomme on täynnä kauniin ajattomia sekä vastuullisesti valmistettuja merinovillaisia aluspaitoja ja neuleita. Ne ovat yksinkertaisia ja klassisia vaatekappaleita, jotka kestävät aikaa. Katso vinkkimme, miten yhdistellä merinovillaisia paitojamme: 

 

Merinovillainen t-paita

T-paitakausi on aina täällä - oli sitten kesä tai talvi! Yhdistä merinovillainen t-paita valkoisiin tennareihin ja housuihin ja luo upea monochrome look.

Merinovillainen paita

Yksinkertaisin vaihtoehto on usein se paras ja farkkujen ja neuleen yhdistelmä on todellinen klassikko, joka toimii aina. Se on täydellinen yhdistelmä, jota on helppo muokata omannäköiseksi sekä viimeisten trendien mukaiseksi erilaisten asusteiden kautta. Se on myös asu, joka muuntautuu helposti arkisemmasta päivälookista juhlavampaan iltalookiin - vaihda nilkkurit korkkareihin, laukku pieneen kirjekuorilaukkuun ja laita hieman punaa huulillesi ja voilà, olet valmis iltamenoihin! 

Shop The Look

32,95 EUR 23,06 EUR
30%
LOPPUUNMYYTY
32,95 EUR 23,06 EUR
30%
LOPPUUNMYYTY
37,95 EUR 26,56 EUR
30%

Merinovillainen toppi

Merinovillainen toppi on täydellinen aluspaita, joka on huomaamattoman ohut puettavaksi kauluspaitojen ja muiden paitojen alle. Se sopii myös loistavasti sellaisenaan pidettäväksi tai esimerkiksi topiksi jakun alle. Yhdistele samansävyisiä vaatteita keskenään ja tuo halutessasi väriä yksittäisillä asusteilla.

Polotröja merinoull

Klassinen merinovillainen poolopaita on vaatekaapin perusvaate, joka pelastaa päivän kuin päivän. Se on helppo yhdistää lähes asuun kuin asuun. Yhdistä poolo korkeavyötäröisiin ja leveälahkeisiin housuihin, ja luo hieno 70-luvun innoittama look. Kirkkaanväriset korot viimeistelevät lookin. Jos pidät enemmän rennommasta tyylistä kokeile yhdistää asu paksupohjaisiin tennareihin tai klassisiin loafereihin.

Polotröja svart merinoull

Minihame ja poolopaita on klassisen kaunis yhdistelmä. Ruutuhame toimii aina ja yksivärinen poolopaita rauhoittaa kokonaisuuden. Ja vaikka hame olisikin lyhyt, merinovillaiset sukkahousut pitävät lämpimänä.

 
Lue myös
Vaatekaapin 6 must-have vaatetta

Vaatekaapin 6 must-have vaatetta

Katso mitkä kuusi vaatekappaletta editorimme mielestä sinulta tulisi löytyä vaatekaapista.
Lue lisää
Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Urheiluliivit tukevat rintoja urheillessa ja auttavat rintojen muodon säilyttämisessä toisin kuin tavalliset rintaliivit.
Lue lisää
7 vinkkiä, joilla huijaat lisää liikuntaa päiviisi

7 vinkkiä, joilla huijaat lisää liikuntaa päiviisi

Nyt kuntoon – näillä 7 yksinkertaisella vinkillä huijaat lisää liikuntaa päiviisi!
Lue lisää