Jaa
Ekologisuus

Käyttökelvottomat vaatteet voi kierrättää

Mitä tehdä vanhoille alusvaatteille, loppuunkäytetyille sukille ja rikkoutuneille sukkahousuille? Liian usein ne päätyvät roskakoriin, vaikka ne voitaisiin kierrättää.

Joka päivä, Pelastuarmeija kerää tonneittaan käyttökelpoisia vanhoja vaatteita, mikä on hienoa! Mutta tiesitkö, että Pelastusarmeija ottaa vastaan myös käyttökelvottomia tekstiilejä?

 

Näin kierrätät vanhat vaatteesi: 

 

  1. Pakkaa vaatteet muovipussiin. Muista kirjoittaa pussiin "tekstiilijäte", mieluiten vedenkestävällä tussilla.
  2. Vie pussi Pelastuarmeijan keräyslaatikkoon.
  3. Ja, it's done! Olet omalta osaltasi vaikuttanut vastuullisempaan vaateteollisuuteen. Kun lahjoitat vanhat vaatteesi Pelastusarmeijalle, autat ympäristöä, vähennät jätteen määrä ja tuet samalla Pelastusarmeijaa arvokasta työtä.

 

Yheistyössä Pelastusarmeijan kanssa

 

Yhtenä pohjoismaisena johtavana alusvaatebrandina tiedämme, että monet tuotteemme aiheuttavat tekstiilijätettä. Vanhat alusvaatteet, sukat ja sukkahousut ovat usein käyttökelvottomia ja päätyvät usein roskien ja muun talousjätteen sekaan.

Sen sijaan, että olisimme osa ongelmaa, haluamme löytää ratkaisun. Pierre Robert tekee yhteistyötä Pelastusarmeijan kanssa, jotta tekstiilien kierrätys yleistyisi Pohjoismaissa. Nyt myös uusissa pakkauksissamme kerrotaan miten kierrättää vanhoja vaatteeita. Happy recycling!

Lue myös
Ihmekuitu merinovilla

Ihmekuitu merinovilla

On olemassa ihmekuitu, jota kokeneet tekstiilintuottajatkaan eivät ole onnistuneet synteettisesti jäljittelemään.
Lue lisää
11 tapaa kierrättää vanhat sukkahousut

11 tapaa kierrättää vanhat sukkahousut

Älä heitä vanhoja sukkahousujasi pois, sillä niille on paljon uusiokäyttöä. Jokatapauksessa ne voidaan aina kierrättää!
Lue lisää
Kemikaalien rajattu käyttö

Kemikaalien rajattu käyttö

Me Pierre Robertilla emme salli vaaralisia kemikaaleja vaatteissa. Olemme asettaneet tiukkoja rajoitteita sille, kuinka paljon ja minkälaisia kemikaaleja voidaan käyttää vaatteidemme tuotannossa. Näin sekä sinä ja ympäristö vältytte kosketukselta turhien kemikaalien kanssa.
Lue lisää