Vastuullisuusstrategiamme

Quizrr: Työntekijöiden ja tiedon puolesta

Tieto on valttia. Teemme yhteistyötä Quizrrin kanssa, jotta vaatteita valmistaviemme tehtaiden työntekijät olisivat tietoisempia heidän oikeuksistaan, ja osaisivat hankkia paremmin lisää tietoa. Yhteistyön tavoitteena on parempi työpaikka kaikille.

Kaikkien toimittajiemme tulee seurata kansainvälisen työmarkkinajärjestön (ILO) työntekijöiden oikeuksia koskevia yleissopimuksia. Työlaki on vahvempi jos myös työntekijät tietävät oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan. 

Quizrr on digitaalinen koulutusohjelma, jossa on työlakiin keskittyviä pelejä, videoita ja tietokilpailuja. Ohjelma on suunniteltu parantamaan tehdashenkilökunnan ja tehtaan johdon välistä viestintää ja vuorovaikutusta - keskittyen kaikkien osapuolten etuun. 

Quizrr perustettiin Ruotsissa vuonna 2013 ja sen koulutusohjelma on saatavilla bangladeshilaisille, kiinalaisille, thaimaalaisille ja mauritiuslaisille tuottajille.  

Tähän mennessä Pierre Robert on suorittanut Quizrr-koulutusta viidellä eri toimittajalla Kiinassa yli 1500 työntekijälle. Vuonna 2020 tavoitteenamme on saada mukaan vielä 8-10 uutta tehdasta. 

Lue lisää QuizRRista

Lue lisää ILOn työntekijöitä koskevista sopimuksista

Lue myös
Vaatteita naisten ehdoilla

Vaatteita naisten ehdoilla

Vaatteiden tulisi edustaa naisten voimaantumista, ei sitä estävää voimaa. Maailmassa, jossa sukupuolten tasa-arvoa ei vieläkään ole saavutettu, uskomme, että muodilla on mahdollisuus vaikuttaa asiaan. Tässä ajatuksiamme aiheesta.
Lue lisää
Mulesing-vapaata merinovillaa

Mulesing-vapaata villaa

Pierre Robert Groupin eettiset normit ohjaavat eläinten hyvinvoinnille asetettuja vaatimuksia.
Lue lisää