Kapsel

Muista nämä 3 asiaa kun valitset urheiluliivejä

Aiheuttaako urheiluliivien valinta päänvaivaa? Lue vinkkimme urheiluliivien valintaan!

Naisten urheiluvaatteiden valinnassa on kaikista tärkeintä kiinnittää huomiota urheiluliiveihin. Rinnat ovat pääasiassa kudosta ja rasvaa ja vaativat siksi riittävän tuen, jotta liike ei pääse vaikuttamaan niiden muotoon ja elastisuuteen. Vääränlaiset urheiluliivit tuntuvat myös epämukavalta liikkuessa. Pahimmillaan vääränlaiset urheiluliivit voivat aiheuttaa epämiellyttäviä niska-hartiakipuja, minkä vuoksi hyviin urheiluliiveihin kannattaa satsata – rintojen koosta riippumatta. Mutta miten valita oikeanlaiset urheiluliivit? Alla 3 vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä urheiluliivejä valitessa.

 

1. Hyvä tuki

Urheiluliivien päätarkoitus on varmistaa hyvä tuki liikunnan aikana. Urheiluliivien tulisi olla niin tukevat ja tiukat, etteivät rinnat pääsisi liikkumaan. Ei kuitenkaan niin tiukat, että olo alkaa tuntua liian tukalalta ja epämiellyttävältä!

 

Tiesitkö että…

…urheiluliivit kuluvat siinä missä lenkkaritkin? Käyttö- ja pesukerrat vähentävät liivien elastisuutta ajan myötä. Jos siis käytät urheiluliivejä todella usein, on suositeltavaa, että vaihdat ne 1-2 kertaa vuodessa uusiin.

 

2. Kosteutta hyvin siirtävä materiaali

Toinen asia, joka erottaa hyät urheiluliivit huonoista, on materiaali. Hikoilu liikunnan aikana ei saisi tehdä liiveistä märän tai kostean tuntuisia. Valitse hengittävästä ja kosteutta hyvin siirtävästä materiaalista valmistetut liivit, niin olo säilyy miellyttävänä ja kuivana koko treenin aikana. Tarkista myös, onko liivien valmistuksessa käytetty mesh-verkkoa, mikä on hyvä merkki siitä, että liivit ovat hengittävät.

 

3. Mukavuus

Mukavuus on kaiken a ja o – myös urheillessa ja liikkuessa. Urheilu itsessään on jo rankkaa ja kuluttavaa, joten et varmasti halua tehdä siitä entistä rankempaa epämukavien treenivaatteiden takia. Toisin sanottuna, urheiuliivien tulisi tuntua mukavilta päällä. Olkaimet eivät saisi raapia ja saumojen tulisi olla mahdollisimman tasaiset, jotta ne olisivat mahdollisimman huomaamattomat. Kiinnitä huomiota myös siihen, onko urheiluliiveissä irrallisia pesulappuja, jotka voivat kutittaa ja raapia ihoa ikävästi. Meidän urheiluliiveissä ei ole lainkaan irrallisia pesulappuja, vaan pesuohjeet on printattu suoraan kankaaseen.

Light Support Urheiluliivit

Details

24,95 EUR

Variations

Add to cart options

Toimitus 1-3 arkipäivää.

Lue myös
Live in Loungewear

Live in Loungewear

Want to spend you days in comfort, worry about more important things than your outfit - but still look good?
Lue lisää
Pidä huolta itsestäsi kotona - tässä 7 vinkkiä miten

7 vinkkiä miten pidät huolta itsestäsi kotona

Kun poikkeuksellisia asioita tapahtuu maailmassa, stressin on helppo astua kuvaan. Tällöin helposti unohdamme pitää itsestämme huolta vaikka tiedämme kuinka tärkeää niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin ylläpito ja edistäminen on meidän kaikkien kannalta. Siksi kokosimme yhteen muutamia vinkkejä siitä, miten ylläpitää ja edistää omaa hyvinvointia kotona.
Lue lisää
Comfy Tights - 5 ways, by Jenny Skavlan

Comfy Tights - 5 ways, by Jenny Skavlan

88% kierrätettyä polyamidia. ‌100% comfy.
Lue lisää