Pierre Robert

Mukavuustakuu

Mukavuustakuu! Olemme niin varmoja että ihastut pehmeisiin merinovillatuotteisiimme, että lupaamme rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen.
 

Kampanjan säännot:

 

1. JÄRJESTÄJÄ

Pierre Robert Oy
 Äyritie 22, 01510 Vantaa
 Puh. +358 20 766 9650 palaute@pierrerobert.fi

2. OSALLISTUMISOIKEUS

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden pysyvä asuinpaikka on Suomessa. Alle 18-vuotialla tulee olla huoltajan lupa osallistua kampanjaan. Osallistuminen toisen henkilön nimissä on kielletty.

Kampanjaan eivät voi osallistua Pierre Robertin tai muiden kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Kukin osallistumisoikeudet täyttävä henkilö saa osallistua kampanjaan sen keston aikana vain kerran. Yhtä kotitaloutta kohden voidaan lunastaa enintään yksi tuote. Kampanja-aikana voidaan näin ollen lunastaa yhteensä yksi ostokuitti. Tämän ylittäviä palautuspyyntöjä ei huomioida.

3. KAMPANJAEHDOT

Kampanja koskee 8.9.2018-28.02.2019 ostettuja Pierre Robert Villavaatteita. Kampanjassa mukana olevat ostopaikat ovat kotimaiset päivittäistavarakaupat, tavaratalot, vaatemyymälät ja verkkokaupat.

Mikäli kuluttaja kokee ostamansa Pierre Robert villavaatteen epämukavaksi, sitoutuu tuotteiden valmistaja Pierre Robert Oy palauttamaan tuotteen ostohinnan kuluttajalle.

Ostohinnan palautusta varten kuluttajan on oltava yhteydessä Pierre Robert Oy:n asiakaspalveluun palaute@pierrerobert.fi 30 päivän sisällä tuotteen ostosta. Kuluttajan on lähetettävä tuotteen ostokuitti, kuva tuotteesta ja kertoa miksi hän on kokenut tuotteen epämukavaksi. Lisäksi palautuspyynnössä on ilmoitettava kuluttajan yhteystiedot ja suomalaisen pankkitilin numero, minne palautus pyydetään suoritettavan. Kassakuitti (alkuperäinen, kopiota ei hyväksytä) on säilytettävä ostohinnan palauttamiseen saakka ja pyynnöstä toimitettava Pierre Robert Oy:lle. Pierre Robert Oy pidättää oikeuden vaatia tuotteen palauttamista. Jos kuluttajaa pyydetään palauttamaan tuote, paketti on toimitettava perille Järjestäjän antamaan osoitteeseen, eikä paketteja noudeta noutopisteistä tai automaateista.

Ostohinta palautetaan kuluttajan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille kuuden viikon kuluessa tarvittavat tiedot sisältävän palautuspyynnön vastaanottamisesta. Kuluttaja huolehtii itse palautukseen liittyvistä postikuluista.

Pierre Robert Oy maksaa takaisin vain tuotteen ostohinnan, eikä mahdollisia ostoksen toimituskuluja. Mahdolliset alennukset tai muut tarjoukset alkuperäisen ostoksen yhteydessä vähennetään tuotteen normaalihinnasta rahojen palautuksen yhteydessä Palautus tehdään palautuspyynnön tehneelle henkilölle, mikäli vastaanottaja on yli 18-vuotias. Mikäli vastaanottaja on alle 18-vuotias, palautetaan ostosumma hänen huoltajansa tilille.

Pierre Robert Oy ei vastaa osallistujan yhteys- ja tilitietojen oikeellisuudesta. Jos hyvityssumma ei kirjaudu ilmoitetulle tilille, ei Pierre Robert Oy ole velvollinen uuteen maksusuoritukseen.

Kampanjaa koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen palaute@pierrerobert.fi.

Tämä kampanja koskee ainoastaan kuluttajia, ei jälleenmyyjiä tai tukkukauppiaita.

SPORT COLLECTION WOOL

Merinovillaiset pitkät alushousut Dark Navy Melange

Details

39,95 EUR

Variations

  • Valitse väri

  • Valitse koko

Add to cart options

Toimitus 1-3 arkipäivää.

4. KAMPANJATUOTTEET

Kampanjassa ovat mukana seuraavat Pierre Robertin villatuotteet:

Naiset

Merinovillainen Pitkähihainen Urheilupaita, Merinovillaiset Pitkikset, Merinovillaiset UrheilusukatMerinovillapipo, Merinovillainen Urheilutuubihuivi

Miehet

Merinovillainen Pitkähihainen UrheilupaitaMerinovillaiset Pitkät AlushousutMerinovillaiset Urheilusukat

Lapset

Merinovillapaita 1,5-8 Vuotiaille, Merinovillapaita 8-14 Vuotiaille, Merinovillapitkikset 1,5-8 Vuotiaille, Lasten Merinovillapitkikset 8-14 Vuotiaille, Ohuet Merinovillasukat, Paksut Merinovillasukat, Merinovillapipo, Merinovillainen Tuubihuivi

5. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÖ

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää kampanjaan liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei osallistuja ole antanut siihen erikseen lupaa.

Tietojen käsittelyn ja käytön oikeusperustan muodostaa kampanjaan osallistuminen ja kampanjan ehtoihin sitoutuminen.

Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

6. MUUT EHDOT

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin kampanjan toteuttamisessa ja varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kampanjaan osallistumiseen. Kampanjaan osallistuva kuluttaja vapauttaa Järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus muuttaa, jatkaa tai keskeyttää kampanja järjestäjän päätöksellä teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen.

Lue myös
Jälleenmyyjämme

Jälleenmyyjämme

Tuotteitamme on saatavilla laajasti hyvinvarustelluista ruokakaupoista ja tavarataloista kautta maan.
Lue lisää
Pierre Robert Group

Pierre Robert Group

Valmistamme mukavia ja monikäyttöisiä alusvaatteita ja vaatteita koko perheelle. Vastuullisuus on yksi liiketoimintamme kulmakivistä ja se näkyy niin suunnittelussa, tuotantoketjussa kuin käyttämissämme materiaaleissa.
Lue lisää
Skandinaavinen suunnittelu

Skandinaavinen suunnittelu

Pierre Robert on räätälöity skandinaaviseen elämäntyyliin sopivaksi. Suunnittelutyömme perustuu skandinaaviseen minimalismiin, jossa korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat sekä laadukkaat materiaalit.
Lue lisää