Kapsel

Merinovillasukkia koko perheelle

Palelevatko jalkasi? Tutustu sukkiisi ja niiden materiaaliseokseen. Puuvillasukat kannattaa vaihtaa pikimmiten villasta valmistettuihin sukkiin.

Puuvillasukissa ei ole mitään vikaa. Puuvilla on hengittävä, pehmeä ja miellyttävä luonnonmateriaali. Puuvillaiset sukat sopivat mainiosti uusiin kevättennareihin. Talvella ne eivät kuitenkaan suojaa varpaita kylmältä edes lämpimimmissä talvikengissä. Puuvillasukat eristävät lämpöä heikosti, ja kosteina ne ovat kuin kylmä, märkä rätti jalassa. Kylmällä säällä ainoa oikea materiaalivalinta on villa – erityisesti jaloissa.

 

Miksi villasta valmistetut sukat ovat paras valinta talvella?

1. Villasta valmistetut sukat eristävät lämpöä. Villakuidut kihartuvat ja muodostavat pieniä ilmataskuja, jotka eristävät lämpöä ja pitävät jalat lämpiminä ja mukavina.

2. Villasta valmistetuilla sukilla on hyvät lämmönsäätelyominaisuudet. Ne eivät ole liian kuumat eivätkä liian kylmät. Jalat pysyvät lämpiminä, mutta eivät liian lämpiminä. Villa pitää lämpötilan juuri sopivana.

3. Villa siirtää kosteutta. Märät jalat ovat kylmät, mutta toisin kuin puuvilla, villa siirtää kosteutta pois iholta. Villasta valmistetut sukat pitävät jalat lämpiminä, vaikka jalat olisivat hieman märät. Villa pystyy sitomaan kosteutta jopa 30 prosenttia omasta painostaan ilman, että se tuntuu kylmältä.

Merinovillasukat

Details

9,50 EUR
4 for 3

Variations

Add to cart options

Valitsemasi tuote on loppunut varastolta. Ole hyvä, ja valitse toinen värin ja koon yhdistelmä.

4. Villa hylkii luonnostaan vettä. Oletko esimerkiksi huomannut, että vesipisarat pysyvät villapuseron pinnalla? Jos villasta valmistettu sukka kostuu ulkopuolelta, villakuidut estävät vettä kulkeutumasta iholle, jolloin sukka ei tunnu märältä.

5. Villalla on antibakteerisia ominaisuuksia. Villasta valmistettuja sukkia voi pääsääntöisesti käyttää useamman kuin yhden kerran ennen pesua, ja bonuksena hien haju tarttuu niihin selvästi huonommin kuin muihin sukkiin.

6. Villa kuivuu nopeasti. Villavalmisteiset sukat eivät kuitenkaan pysty ihmeisiin. Jos talsit lätäköissä, on takuuvarmaa, että jalkasi kastuvat läpimäriksi – mutta villasta tehdyt sukat tuntuvat silti puuvillaisia lämpimämmiltä. Jos kastut vahingossa, villa kuivuu onneksi verrattain nopeasti.

Siksi.

Lue myös
Live in Loungewear

Live in Loungewear

Want to spend you days in comfort, worry about more important things than your outfit - but still look good?
Lue lisää
Pidä huolta itsestäsi kotona - tässä 7 vinkkiä miten

7 vinkkiä miten pidät huolta itsestäsi kotona

Kun poikkeuksellisia asioita tapahtuu maailmassa, stressin on helppo astua kuvaan. Tällöin helposti unohdamme pitää itsestämme huolta vaikka tiedämme kuinka tärkeää niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin ylläpito ja edistäminen on meidän kaikkien kannalta. Siksi kokosimme yhteen muutamia vinkkejä siitä, miten ylläpitää ja edistää omaa hyvinvointia kotona.
Lue lisää
Comfy Tights - 5 ways, by Jenny Skavlan

Comfy Tights - 5 ways, by Jenny Skavlan

88% kierrätettyä polyamidia. ‌100% comfy.
Lue lisää