Light Support Urheiluliivit

Details

37,90 EUR

Variations

  • Valitse väri

  • Väri: Pink Scent
  • Valitse koko

    Koko-opas

Add to cart options

Toimitus 1-3 arkipäivää.

Additional Information

Kuvaus

Tämä kevyt urheiluliivi on suunniteltu sopimaan täydellisesti elämääsi. Kevyesti tukevat liivit sopivat erinomaisesti joogaan, voimaharjoitteluun tai oikeastaan - melkein mihin tahansa! Pyrimme valmistamaan mahdollisimman monta urheiluliiviä kierrätysmateriaaleista. Tällä hetkellä tästä liivistä minttu, vaaleanpunainen ja violetti valmistetaan 32% kierrätetyistä materiaaleista.

Materiaali

58% Polyamidi 32% Kierrätetty Polyesteri (kierrätetyt muovipullot) 10% Elastaani

Kestävyys

Tämä vaate on valmistettu kierrätetyst polyesteristä tai polyamidista. Kierrätetyjen materiaalien tuottamisessa käyetetään vähemmän vettä, kemikaaleja ja energiaa kuin uusissa synteettisissa materiaaleissa. Se tekee meistä myös vähemmän riippuvaisia ​​öljystä raaka-aineena eikä vaadi uuden öljyn tuottamista. Synteettiset materiaalit eivät ole biologisesti hajoavia, joten jos voimme käyttää olemassa olevia synteettisiä kuituja uusissa vaatteissa, estämme niiden leviämisen luonnossa tai palamisen.

Hoito-ohjeet

Konepesu 40°C. Pese vain samansävyisten kanssa. Ei rumpukuivausta.

url: https://www.pierrerobert.fi/default/collections-yoga-sport/sports-bra---light/9000068763.html?dwvar_9000068763_size=XS&dwvar_9000068763_color=Pink%2520Scent
title: Light Support Urheiluliivit
product id: 9000068763
product name: Light Support Urheiluliivit