Jaa
Ketkä valmistavat vaatteemme?

#IMadeYourClothes

Tutustu tarkemmin työntekijöihin, jotka valmistavat Pierre Robertin alusvaatteita ja vaatteita.

Tiedätkö kuka on ommellut alusvaatteesi? Jokaisen alushousu- ja sukkaparin takana on ammattitaitoisia ihmisiä, jotka suhtautuvat työhönsä antaumuksella. Tustustu täällä tarkemmin työntekijöihin, jotka valmistavat Pierre Robertin alusvaatteita ja vaatteita. Toivomme, että heidän tarinansa inspiroivat sinua haastamaan meitä vielä laajempaan läpinäkyvyyteen ja muistuttavat sinua siitä kuinka paljon työtä yhden vaatekappaleen valmistamiseen vaaditaan.

 

Chen Cas You

Chen (23) ompelee naisten luomupuuvilla-alushousujamme. Hän työskentelee Dalissa, Kiinassa.

Chen on kotoisin Gui Zhoun provinssista ja hänellä on 3-vuotias poika. Hän on aloittanut työt 2 viikkoa sitten ja asuu tehtaan asuntolassa. Hän työskenteli aikaisemmin vaatekaupassa kunnes kuuli ystävältään tästä paikasta. Tähän asti hän on pitänyt työstään paljon.

“Esimieheni on todella mukava ja joustava. Täällä on hyvä koulutusohjelma ja jokaisella työntekijällä on mentori, joka opettaa ompelua”, Chen sanoo.

Mikä on ikävintä työssäsi? On liian aikaista vielä sanoa.

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia ja unelmia sinulla on? Haluaisin ostaa talon. Haluan ison, kauniin vaaleanpunaisen talon.

 

Kuva: Joachim Gresslien, Editointi: Leon Vikanes.

 

Zhang Jun Fa Zhang

Zhang (20) ompelee lasten puuvilla-alusvaatteitamme ja työskentelee Bosheg Dress:ssä Kiinassa.

Zhang sanoo unelmoivansa tyttöystävästä ja hymyilee kaksi hihittelevää tyttöä vierellään.

Zhang on työskennellyt tehtaassa 3 vuotta ja on vastikään aloittanut ompelun Pierre Robertille. Hän on vastuussa lasten puuvilla-alusvaatteiden saumojen ompelusta, mistä hänellä on myös aikaisempaa kokemusta.

Hän asuu kerrostalo-asunnossa lähellä tehdasta ja pitää urheilusta, erityisesti uimisesta, koripallosta ja ping pongista.

Mistä pidät eniten työssäsi? Työni on todella tärkeää, sillä valmiin tuotteen tulee olla laadultaan erinomainen. Vaatteiden laadukas valmistus on minulle tärkeää.

Mikä on ikävintä työssäsi? Tyttöystäväni oli juuri jättänyt minut kun aloitin täällä. Olin siksi surullinen jonkin aikaa, mutta asiat ovat nykyään paremmin.

Mitä haluaisit sanoa kuluttajille, jotka käyttävät ompelemiasi vaatteita? Jokainen vaatekappale käy läpi useamman eri prosessin. Haluaisin, että kuluttajat oppisivat lisää siitä, miten vaatteet valmistetaan.

Sue Yin Yin

Sue Yin Yin (34) työskentelee Lanbaolla, yhdellä Pierre Robertin toimittajalla Kiinassa. Hän ompelee villavaatteidemme ja villatreenivaatteidemme saumoja.

Sue Yin on kotoisin Anhuin provinssista, minne on 12 tunnin ajomatka Jiaxingistä, minne hän puolestaan muutti 10 vuotta sitten. Hän asuu miehensä, kahden lapsensa ja sukulaistensa kanssa lähellä tehdasta.

Sue Yinillä on vuosien kokemus tekstiiliteollisuudesta ja Lanbaon tehtaalla hän on ommellut Pierre Robertin vaatteita viimeiset 5 vuotta. Hän saa peruspalkkaa sekä komissiota, joka perustuu hänen ompelemiensa vaatteiden määrään. Hän sanoo, että hän turhautuu helposti, jos löytää virheellisen vaatekappaleen. Hän näkee paljon vaivaa virheettömien vaatteiden valmistuksen eteen ja häntä motivoi uusien asioiden oppiminen.

“Pidän monimutkaisten asioiden parissa työskentelystä, uusien asioiden oppimisesta ja haluan saada lisää kokemusta”, sanoo Sue Yin.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Tykkään shoppailla viikonloppuisin!

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia ja unelmia sinulla on? Haluan, että lapseni pysyvät terveinä ja että he saavat hyvän koulutuksen sekä hyvät työpaikat.

Mitä haluaisit sanoa kuluttajille, jotka käyttävät ompelemiasi vaatteita? Jokaisen valmiin vaatteen eteen on tehty paljon töitä.

Zhai Li

Zhai Li (32) työskentelee luomualusvaatteidemme laadunvalvonnassa Dalissa, Kiinassa.

Zhai Li:llä on 10-vuotias poika. Zhai Li pitää juoksemisesta ja musiikin kuuntelusta. Hän on työskennellyt Dalin tehtaassa kaksi vuotta ja Pierre Robertin vaatteiden parissa vuoden.

“Parasta nykyisessä työssäni on esimieheni”, sanoo Zhai Li, joka kertoo myös, että ”hän on joustava ja kiinnostunut vanhusten ja vähävaraisten auttamisesta”. Zai Li:llä on aikaisempaa kokemusta tekstiilituotannosta toimistopuolelta.

Mitä haluaisit sanoa kuluttajille, jotka käyttävät ompelemiasi vaatteita? Yhden vaatteen valmistamiseen liittyy paljon työtä, aitoa käsityötä. Toivonkin, että kuluttajat muistaisivat tämän.

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Haluaisin ostaa auton, mustan Chang Chengin, joka on kiinalainen, Kiinassa valmistettu automerkki.

 

Romeo

Romeo (51) on Calzificio Fabin neulontaosaston ja sukkahousujemme tuotannon osastopäällikkö Italiassa.

Hän on kotoisin Calsaloldosta Italiasta, ja työskennellyt Pierre Robertin vaatteiden parissa 10 vuotta. Itse tehtaassa Romeo on työskennellyt 29 vuotta!

Mikä on parasta työssäsi? Pidän siitä, että minulla on jatkuvasti jotakin uutta työn alla.

Entä ikävintä? Työskentelisin mielummin ulkona kuin suljetuissa sisätiloissa.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Luen kirjoja ja pyöräilen.

Georgio

Georgio (48) on ompeluosaston päällikkö ja työskentelee Pierre Robertin sukkahousujen parissa Italiassa.

Hän on kotoisin Asolosta, Italiasta ja työskennellyt Calzificio Fabin tehtaassa viimeiset 15 vuotta, mutta hänellä on myös muuta kokemusta tekstiilintuotannosta.

Mikä on parasta työssäsi? Pidän yleisesti työstäni ja työpaikkani on siisti ja turvallinen paikka työskennellä.

Mikä on ikävintä työssäsi? Minun täytyy olla tekemisissä todella monen ihmisen kanssa…

Mitä teet vapaa-ajallasi? Olen kiinnostunut kaikenlaisesta urheilusta!