Jaa
Inspiraatio

Jätä iholle vain mukavuus

Mukavuus ja itsevarmuus alkavat ensimmäisestä vaatekerroksesta, mukavista alusvaatteista.

#COMFORTINSTYLE

Kun tulet kotiin pitkän päivän jälkeen, mitä teet ensimmäisenä? Riisut varmaankin päältäsi epämukavat, puristavat vaatteet ja vaihdat yllesi jotakin mukavampaa. Pierre Robertin alusvaatteet on suunniteltu näyttämään hyviltä päällä, mutta ennen kaikkea tuntumaan pehmeiltä ja mukavilta, sekä istumaan täydellisen huomaamattomasti. Voit siis tuntea olosi mukavaksi koko päivän, ja kotiin tullessasi riisua päältäsi kaiken ylimääräisen, ja jättää ihollesi vain täydellisen mukavuuden.

 

”En ole aikaisemmin löytänyt miltään valmistajalta yhtä miellyttäviä alushousuja kuin nämä teidän alushousunne ovat!” - Kati (Pierre Robert Lingerie kuluttajatestiryhmä)

 

 

”Juuri tällaista napakkuutta ja joustavuutta alushousuilta vaadinkin. Nämä ei puristaneet, eikä myöskään valuneet.” - Jaana (Pierre Robert Lingerie kuluttajatestiryhmä)

 

LAATUTIETOISILLE, MUKAVUUTTA JA TYYLIÄ ARVOSTAVILLE NAISILLE

Me Pierre Robertille uskomme tyylin ja mukavuuden harmoniaan – alusvaatteiden tulisi sekä tuntua että näyttää hyvältä päällä. Alusvaatteet on suunniteltu aktiivisille naisille, jotka arvostavat mukavuutta ennen kaikkea mutta haluavat myös näyttää hyvältä ja tuntea itsensä itsevarmaksi joka päivä. Jokainen meistä on kokenut sen tunteen kun alushousut eivät istu, puristavat, hiertävät, rullautuvat tai jättävät ihoon ikävät jäljet. Täydellisesti istuvat Pierre Robertin naisten alusvaatteet ovat niin mukavat päällä, ettei sinun tarvitse edes ajatella alusvaatteitasi vaan voit keskittyä päivääsi. Mukavuus ja itsevarmuus alkavat ensimmäisestä vaatekerroksesta, mukavista alusvaatteista.

 

”Microfiber High Waist alushousut olivat rakkautta ensisilmäyksellä! Materiaali tuntuu pehmoiselta ja laadukkaalta, minkä takia housut tuntuivat aivan ihanalta päällä. Ihan kuin ei pitäisi edes alushousuja.” – Petra (Pierre Robert Lingerie kuluttajatestiryhmä)

 

 

Lingerie -mallistoomme kuuluu useita erilaisia luomupuuvillaisia alushousuja, ylellisestä ohuesta microfiber-materiaalista valmistettuja alushousuja, pehmeät kaarituettomat t-paitaliivit ja toppi.

Lue myös
invisible panties usynlig truse

Maailman parhaat alushousut?

Pitkän kehitystyön jälkeen uskallamme sanoa, että olemme meidän mielestämme luoneet tähän mennessä maailman parhaat alushousut - juuri sellaiset kuin me naiset ansaitsemmekin.
Lue lisää
Tights yay or nay?

Sukkahousut vai ei?

Jotkut vannovat paljaiden säärien nimeen, kun taas toisille sukkahousut ovat asuste siinä missä muutkin sekä edullinen tapa päivittää omaa tyyliä. Joten mikä on oikea tapa? Onko fashion faux pas, jos ostoskorista löytyy 10 denierin sukkahousut? Vastaus on onneksi ‘ei’.
Lue lisää
Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Urheiluliivit tukevat rintoja urheillessa ja auttavat rintojen muodon säilyttämisessä toisin kuin tavalliset rintaliivit.
Lue lisää