Vastuullisuusstrategiamme

Ylijäämävaatteiden lahjoittaminen

Me Pierre Robert Group:lla lahjoitamme ylijäämävaatteitamme eri hyvätekeväisyysjärjestöille, auttaen sekä yhteiskuntaa että ympäristöä.

Pyrimme valikoimissamme huomioimaan uusimmat trendit, kauden trendivärit ja tyylit, mutta toimien samalla vastuullisesti. Oletko koskaan pohtinut, mitä tapahtuu ylijäämävaatteille ja edellisen kauden vaatteille? Meille Pierre Robertilla vastuullinen toiminta on tärkeää, ja haluamme olla osana vaikuttamassa mukana vastuullisemman tekstiilialan rakentamisessa. Sen sijaan, että heittäisimme ylijäämävaatteemme pois, annamme ne niitä eniten tarvitseville. Pierre Robert Group lahjoittaa vaatteita seuraaville organisaatioille ja hyväntekeväisyysjärjestöille:

Punainen Risti

Active Child Aid [Hyväntekeväisyysjärjestö kodittomien lasten hyväksi]

Gatebarna [Hyväntekeväisyysjärjestö kodittomien lasten hyväksi]

 

Lue myös
Vaatteita naisten ehdoilla

Vaatteita naisten ehdoilla

Ei ole kyse "vain vaatteista" ja muoti on paljon enemmän kuin pelkkiä trendejä. Uskomme, että vaatteiden ja muodin tulisi ennenkaikkea voimaannuttaa naisia
Lue lisää
Mulesing-vapaata merinovillaa

Mulesing-vapaata villaa

Pierre Robert Groupin eettiset normit ohjaavat eläinten hyvinvoinnille asetettuja vaatimuksia.
Lue lisää
Yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa

Yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa

Tavoitteenamme on, että vaatteemme valmistetaan eettisissä olosuhteissa. Vastuullisuusnormimme sisältävät useita eri vaatimuksia, joita tavarantoimittajiemme tulee noudattaa ja valvoa niiden toteutumista henkilökohtaisten vierailujen avulla.
Lue lisää