Kapsel

4 tapaa stailata huivi

Oletko koskaan ajatellut kuinka monipuolisesti voit hyödyntää huivia asussa? Tutustu stailausvinkkeihimme ja saat uusia vinkkejä huivin käyttöön.

1 - Rusetti

Klassinen, mutta rento tapa on sitoa huivi poninhännän ympärille. Laita hiukset tavalliseen tapaan poninhännälle käyttäen tavallista hiuslenkkiä, ja sido huivi hiuslenkin päälle rusetiksi. 

Tässä keltainen huivimme on yhdistetty beigeen trenssitakkiin ja pehmeään villapaitaan. Toisinaan toimiva tapa on yhdistää saman väriskaalan sävyjä - joko lämpimiä tai kylmiä sävyjä - keskenään, jolloin lookista tulee yhtenäinen ja toimivan näköinen.

 

2 - Sido huivi laukkuun

Sido huivi laukun reunaan, ja laukku saa aivan uuden ja freesin ilmeen! Tummakin laukku saa tällä tavalla pienen kevätpäivityksen. 

3 - Heittäydy takaisin 50-luvun tunnelmiin

50-luku tulee taas! Kiedo huivi klassiseen 50-luvun tyyliin pään ympärille ja sido yhteen pään takaa. Upea ja toimiva look, ja kaiken lisäksi hiukset ovat poissa kasvojen edestä. Laita hiukset ensin poninhännälle, kiedo huivi pään ympärille ja avaa poninhäntä tämän jälkeen. Näin saat hiukset asettumaan kaikista parhaiten ja luonnollisimmin.

4 - Huivi käsikoruna

Tee huivista käsikoru, ja mikä tahansa asu elävöityy. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi klassisen tai oversized jakun kanssa. Kiepauta huivi muutaman kerran ranteen ympäri ja tee lopuksi päistä pieni solmu tai sido rusetille.

Kuvissa näkyvä huivi on valmistettu 100% Tencelistä, ja on osa Jenny Skavlan x Pierre Robert kevätmallistoamme. Saatavilla ainoastaan verkkokaupastamme. 

Jokaisen käyttämäsi vaatteen takana on tarina - lue lisää tästä

Täällä on valmistettu viimeisin alusvaatemallistomme

Huivi

Details

24,95 EUR 9,98 EUR
60%

Variations

  • Valitse väri

  • Väri: Sky Blue
  • Valitse koko

Add to cart options

Toimitus 1-3 arkipäivää.

 

 

 

Lue myös
Näin luot ajattoman ja toimivan vaatekaapin

Näin luot ajattoman ja toimivan vaatekaapin

Vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta ei taaskaan mitään päälle pantavaa? Kun vaatekaappisi koostuu monikäyttöisistä ja ajattomista vaatekappaleista, joista todella pidät, pukeutuminen käy helpommin ja vaivattomammin.
Lue lisää
Aiheuttaako urheiluliivien valinta päänvaivaa? Lue vinkkimme urheiluliivien valintaan!

Näin valitset sopivat urheiluliivit

Aiheuttaako urheiluliivien valinta päänvaivaa? Lue vinkkimme urheiluliivien valintaan!
Lue lisää
Miksi käyttää merinovillaisia alusvaatteita?

Miksi käyttää merinovillaisia alusvaatteita?

Käytätkö puuvillasta tai synteettisestä materiaalista valmistettuja alusvaatteita villavaatteiden alla? Se voi heikentää villavaatteiden lämmöneritystä.
Lue lisää