Jaa
Inspiraatio

Näin pakkaat kesälomalle

Lomalle lähdössä? Näillä vinkeillä teet lomapakkauksesta hieman helpompaa!
1. Maailman parhaat loma-alushousut

Uudet mikrokuituiset alushousumme ovat super kevyitä ja mukavia. Lisäksi ne on helppo pestä ja kuivuvat nopeasti!

2. Valitse vaatteet sävy sävyyn

Pakkaa neutraalin ja samansävyisiä vaatteita. Niistä saat luotua helpommin erilaisia asukokonaisuuksia ja voit pakata vähemmän vaatteita mukaan.  

3. Rullaa vaatteet viikkauksen sijaan

Suosi vaatteiden rullaamista viikkauksen sijaan. Näin vaatteesi säilyvät sileämpinä pidempään ja matkalaukussasi on enemmän tilaa.  

4. Joogavaatteet

Miksi et joogaisi rannalla jos siihen on mahdollisuus? Unelman pehmeät ja mukavat joogatrikoot ovat täydellisiä joogatunneille, mutta myös matkustamiseen, ostoksille ja etenkin lennoille.

5. Aurinkorasva 

Rantakohteissa myytävät aurinkovoiteet eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin kotimaasta ostetut. Auringossa myytävät ja pitkään esillä olleet aurinkorasvat ovat jo menettäneet paljon tehostaan ja ne voivat myös sisältää iholle ja ympäristölle haitallisia ainesosia – tämä koskee myös jopa todella tunnettuja aurinkorasvamerkkejä. Siksi kannattaa tuoda oma aurinkorasva mukanaan kotoa. Ja muista käyttää 50 suojakerrointa kasvoille, sillä se on paras suoja ikääntymisen merkeiltä.

6. Oma loma-apteekki

Säästyt vaivalta ja turhilta kustannuksilta, jos tuot mukanasi oman lomaensiapupakkauksen. Muista myös maitohappobakteerit! Hyvä tapa ennaltaehkäistä vastatauteja ja loman pilaantumista.

7. Suosi ohuita merinovillavaatteita

Ohuet merinovillavaatteet eivät kutita, niitä ei tarvitse pestä niin usein, ja ne toimivat sekä niin kylminä kuin lämpimämpinäkin päivinä – satoi tai paistoi. Myös lämpiminä kesäpäivinä yöt ovat usein viileämpiä, milloin villa on kultaa.

8. Adapteri

Älä unohda ottaa mukaan adapteria! Se on tärkeä apuväline, etenkin jos olet yksi niistä, joille offline-tila ei ole vaihtoehto!

9. Mukavat tennarit

Mukavissa kengissä on hauskempaa - ja niillä pääsee usein pitkälle. Muista monikäyttöisyys!

HYVÄÄ LOMAA! 🌼

 

Lue myös
invisible panties usynlig truse

Maailman parhaat alushousut?

Pitkän kehitystyön jälkeen uskallamme sanoa, että olemme meidän mielestämme luoneet tähän mennessä maailman parhaat alushousut - juuri sellaiset kuin me naiset ansaitsemmekin.
Lue lisää
Tights yay or nay?

Sukkahousut vai ei?

Jotkut vannovat paljaiden säärien nimeen, kun taas toisille sukkahousut ovat asuste siinä missä muutkin sekä edullinen tapa päivittää omaa tyyliä. Joten mikä on oikea tapa? Onko fashion faux pas, jos ostoskorista löytyy 10 denierin sukkahousut? Vastaus on onneksi ‘ei’.
Lue lisää