Pierre Robert

Arvonnan säännöt

Pierre Robert yhteistyössä Strictly Stylen kanssa - voita Pierre Robert Sport Wool -mallistosta oma suosikkituote

1. JÄRJESTÄJÄ

Pierre Robert Oy

Äyritie 24, 01510 Vantaa

Puh. +358 20 7669650 palaute@pierrerobert.fi

Yhteistyössä Strictly Stylen kanssa.

 

2. OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki 13 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden pysyvä asuinpaikka on Suomessa. Alle 18-vuotialla tulee olla huoltajan lupa osallistua kilpailuun.

 

3. OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistuminen tapahtuu kommentoimalla Strictly Stylen "Lämpimästi lenkillä" -blogipostausta näiden sääntöjen mukaisesti 9.11. - 12.11.2017 välisenä aikana.

Voittajan tulee olla yli 18-vuotias. Mikäli voittaja on alle 18-vuotias, kirjoitetaan lahjakortti hänen huoltajansa nimelle.

Arvontaan eivät voi osallistua Pierre Robertin tai muiden kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Arvontaa koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen palaute@pierrerobert.fi.

 

4. ARVONTA-AIKA JA VOITTAJIEN VALINTA

Arvonta-aika on 9.11. - 12.11.2017. Kaikki arvonta-aikana ohjeiden mukaan osallistuneet osallistuvat arvontaan. Voittaja arvotaan arvonta-ajan päätyttyä 13.11.2017. Järjestäjän yhteistyökumppani Strictly Style (Hanna Väyrynen) ottaa voittajaan yhteyttä bloginsa kautta ja antaa ohjeet yhteystietojen antamisesta palkinnon toimittamiseksi. Jos Strictly Style ei kohtuuajassa saa voittajan yhteydenottoa, valinta raukeaa.

 

5. PALKINNOT

Pääpalkinto – Pierre Robert Sport Wool -mallistosta valittu suosikkituote

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona Pierre Robert Sport Wool -malliston tuote, jonka voittaja saa itse valita Pierre Robert Sport Wool -mallistosta.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi tuotteiksi.

 

6. ARVONTA JA PALKINTOJEN TOIMITUS

Palkintojen arvonta suoritetaan arvonta-ajan päätyttyä. Arvonnan suorittaa Pierre Robert Oy:n markkinoinnin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Voittajalle ilmoitetaan Strictly Stylen -blogin kautta ja häneltä pyydetään yhteystiedot palkinnon toimittamiseksi. Palkinnot toimitetaan osallistujan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Järjestäjä ei tarkista ilmoitetun osoitteen oikeellisuutta eikä vastaa virheellisten osoitteiden takia saapumattomista toimituksista tai kolmannen osapuolen toimittamatta jättäneistä toimituksista.

Järjestäjän ja tuomariston tekemät päätökset ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa.

 

7. ARPAJAISVERO

Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

 

8. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÖ

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää kilpailuun liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei osallistuja ole antanut siihen erikseen lupaa. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan koko nimen ja paikkakunnan Strictly Stylen blogissa, Facebookissa ja Instagramissa.

 

9. MUUT EHDOT

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat arvontaan osallistumiseen. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus muuttaa, jatkaa tai keskeyttää arvonta järjestäjän päätöksellä teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen.