Pierre Robert

Lasten piirustuksista inspiroituneena

Norjalaiset lapset rakastavat Pierre Robertin lasten alusvaatteita. Pierre Robertin suunnittelija Bente Helstrøm piirtää lasten alusvaatteiden kuosit käsin ja kerää ideoita lapsilta eri puolilta maailmaa.

- 7-vuotias poikani inspiroi suunnittelutyötäni todella paljon: tapa, miten hän leikkii, asiat mistä hän on kiinnostunut ja hänen omat piirrustuksensa. Hänellä on suunnattoman vilkas mielikuvitus ja todella suuri osa Pierre Robertin alusvaatteiden kuvioista ovat itseasiassa sovellettuja versioita hänen piirustuksistaan, Bente sanoo.

- Pidän loppukäyttäjän aina mielessäni kun suunnittelen. Aktiiviset lapset tarvitsevat alusvaatteet, jotka istuvat hyvin ja jotka täyttävät seuraavat kriteerit: 

  • Istuvuuden tulee olla täydellinen!

  • Värien tulee olla iloisia ja keskitymmekin luomaan alusvaatteita, joista lapset todella pitävät

  • Puuvilla on ihanan pehmeää, joustavaa ja erittäin laadukasta

  • Vyötärönauha ei purista eikä hierrä

  • Kangas ei saa sisältää vaarallisia kemikaaleja. Emme salli kemikaalien kuten DMF:n, ftalaattien tai muiden mahdollisesti haitallisten aineiden käyttöä

Lue myös
Jälleenmyyjämme

Jälleenmyyjämme

Tuotteitamme on saatavilla laajasti hyvinvarustelluista ruokakaupoista ja tavarataloista kautta maan.
Lue lisää
Pierre Robert Group

Pierre Robert Group

Valmistamme mukavia ja monikäyttöisiä alusvaatteita ja vaatteita koko perheelle. Vastuullisuus on yksi liiketoimintamme kulmakivistä ja se näkyy niin suunnittelussa, tuotantoketjussa kuin käyttämissämme materiaaleissa.
Lue lisää
Skandinaavinen suunnittelu

Skandinaavinen suunnittelu

Pierre Robert on räätälöity skandinaaviseen elämäntyyliin sopivaksi. Suunnittelutyömme perustuu skandinaaviseen minimalismiin, jossa korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat sekä laadukkaat materiaalit.
Lue lisää