Asiakaspalvelu

Miten voimme auttaa?

Toivomme, että asiointisi Pierre Robertilla on miellyttävää ja vaivatonta. Olemme täällä sinua varten, valmiina auttamaan eri tilanteissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisen median kautta Facebookissa. Tarkempia tietoja löydät alta.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi olla meihin yhteydessä. Usein kysytyt kysymykset -osiostamme löydät myös vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Olemme vastikään ottaneet käyttöön uuden teknisen alustan, jotta voimme tarjota sinulle miellyttävämmän ostokokemuksen ja vaivattomamman toimituksen. Meillä on valitettavasti tällä hetkellä uuden alustan käyttöönottoon liittyviä haasteita, mikä saattaa vaikuttaa siihen, että asiakaspalvelu voi vastata kyselyihin hieman tavanomaista hitaammin. Pahoittelemme tilannetta ja yritämme korjata asian mahdollisimman pian.

Sähköposti

Jos sinulla on kysyttävää verkkokaupastamme tilaamistasi tuotteista tai jotakin muuta tilaukseen liittyvää voit ottaa meihin yhteyttä contact@pierrerobert.fi. Jos sinulla on jotakin muuta yleistä kysyttävää valikoimastamme, jälleenmyyjiemme kautta ostamistasi Pierre Robert -tuotteista tai mitä tahansa yritykseemme liittyvää voit ottaa meihin yhteyttä palaute@pierrerobert.fi.

Huomioithan, että verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee tällä hetkellä vain englanniksi. Laitathan kysymyksesi siis englanniksi. Sähköpostitse tulleisiin kyselyihin vastaamme useimmiten muutaman tunnin kuluessa, kuitenkin aina viimeistään 24 tunnin sisällä arkipäivisin.

Puhelin

+46 (0)771 17 75 75

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan aina perustoimituksena (Ålandspostenin operoima Standard Delivery) ellet valitse pikatoimitusta (DHL Express). Ahvenanmaalle toimitettavien tilauksien arvonlisävero 24% maksetaan kaksinkertaisena. Pahoittelemme tilannetta.

Toimitusvaihtoehdot:

 • Standard Delivery
  • Toimitusaika 1-3 vuorokautta.
  • Toimitusmaksu 5,90€. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.
  • Mikäli toimitettava paketti on riittävän pieni mahtuakseen postilaatikkoosi, tilauksesi toimitetaan suoraan antamaasi toimitusosoitteeseen. Muut suuremmat paketit toimitetaan sinua lähimpään postiin, josta sinuun otetaan yhteyttä kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja saapumisilmoituksen.
 • DHL Express
  • Toimitusaika 1 vuorokausi.
  • Toimitusmaksu 9,90€.

Tilausvahvistus

Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, saat lähetysvahvistuksen sähköpostitse.

Vastuu

Pierre Robert on vastuussa kuljetuksesta johtuneista vahingoista, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisesta tai tilauksen katoamisesta matkalla meiltä sinulle. Kun tilaus on toimitettu sinulle, vastuu tuotteista siirtyy sinulle ja olet myös vastuussa palautukseen liittyvistä riskeistä.

Lunastamattomat toimitukset

Pierre Robert laskuttaa 30€ per lunastamaton paketti kattaaksemme kustannuksemme. Lue lisää Vaihdot & Palautukset -osiosta. 

Maksaminen

Kaikki maksaminen tapahtuu Klarnan kautta.

Klarnan käyttäminen on turvallista ja yksinkertaista. Tarvitset maksamista varten voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja postinumeron. Kaikki mahdolliset maksutavat tulevat tämän jälkeen esille ostoskorissa.

Jos et aikaisemmin ole käyttänyt Klarnaa, sinua pyydetään myös antamaan henkilötunnuksesi. Klarna suorittaa sen perusteella luottotietojen tarkistuksen, mikä perusteella mahdolliset maksutavat tulevat saataville.

Jos et halua antaa henkilötunnusta, voit valita "Täytä tiedot ilman henkilötunnusta", jolloin sinulle tarjotaan mahdollisuus suoramaksuun.

Klarnan maksutavat:

 • Pankki/luottokortti (Visa ja MasterCard)
 • Suoramaksu
 • Klarna Lasku. Valitsemalla tämän vaihtoehdon, saat meiltä laskun sähköpostitse kun tilaus on lähetetty meiltä. Laskun eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua. Tämä maksutapa ei aiheuta lisäkustannuksia.
 • Klarna Tili. Valitsemalla tämän vaihtoehdon, maksat kiinteän summan per kuukausi. Tämän lisäksi maksat kiinteän kuukausittaisen lisäkustannuksen.

Tarkemmat Klarnan sopimusehdot löydät täältä  

Klarnan yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Koska kaikki maksut tapahtuvat Klarnan kautta, Klarna tai Klarnan yhteistyökumppanit vastaavat kaikista maksutapahtumista. Jos sinulla on kysyttävää maksustasi, olethan yhteydessä Klarnaan

Vaihdot & Palautukset

Me Pierre Robertilla emme ole tyytyväisiä ennen kuin sinä olet. Jos et ole tyytyväinen verkkokaupastamme hankkimaasi tuotteeseen tai tuotteisiin, voit lähettää ne meille takaisin 30 päivän sisällä alkuperäisestä ostopäivästä. Palautamme rahat saatuamme palautettavat tuotteet.

Tuotteiden palautusmaksu on 3,90€. Virheellisten tuotteiden palauttamiskustannuksista vastaamme me.

Kun palautat tuotteita, käytä valmiiksi tulostettua ja ennalta maksettua palautustarraa, joka löytyy paketista. Näin palautus on helppoa ja turvallista.

Palautettavien tuotteiden tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Tuotteet ovat käyttämättömiä ja pesemättömiä. Voit kuitenkin luonnollisesti sovittaa tuotteita tarkistaaksesi sopiiko tuote sinulle. Poikkeuksena alusvaatteet, jotka voidaan palauttaa vain, jos pakkauksia ei ole avattu.
 • Tuotteiden tulee olla samassa kunnossa ja niitä tulee olla sama määrä kuin silloin kun sait ne.
 • Kaikki laput, jos niitä on, tulee olla pidettynä kiinni tuotteissa ja alkuperäinen tuotepakkaus tulee myös palauttaa.
 • Hygieniasyistä voit ainoastaan palauttaa alusvaatteita (esim. alushousut ja bokserit), jos pakkauksia ei ole avattu.

Tuotteita ei valitettavasti ole mahdollista vaihtaa ilman uutta tilausta. Jos haluat vaihtaa tuotteita esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin, sinun tulee tehdä kokonaan uusi tilaus ja palauttaa aiemmin tilatut tuotteet.

Kaikki palautukset, vaihdot ja reklamaatiot ovat riippuvaisia Pierre Robertin hyväksynnästä. Jos kaikki palautukseen liittyvät ehdot eivät täyty, emme valitettavasti pysty hyväksymään palautusta. Pidätämme oikeuden myös tehdä kohtuullisia vähennyksiä tuotehyvityksien summasta riippuen palautettavan tuotteen kunnosta - jos olet esimerkiksi käyttänyt tai rikkonut tuotetta tai pakkausta (tämä sisältää myös lappujen ja vastaavien irroittamisen tuotteista). 

Näin palautat:

 • Laita kaikki tuotteet takaisin samaan postipakettiin, jonka sait meiltä tai vastaavaan.
 • Merkitse tuotteet, jotka olet palauttamassa palautuslomakkeeseen ja kirjaa palautuksen syy koodein (tarkista koodit palautuslomakkeesta).
 • Laita palautuslomake palautettavaan paketin sisälle mukaan.
 • Liimaa valmiiksi tulostettu palautustarra palautettavaan postipakettiin ja toimita paketti lähimpään postiin.

REKLAMAATIOT

Meille Pierre Robertilla on tärkeää, että olet tyytyväinen. Takaamme, että tilaamasi tuotteet ovat virheettömiä. Jos kuitenkin saat virheellisen tai väärän tuotteen, palauta tuote meille niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 60 päivän sisällä. Pierre Robert vastaa virheellisten tuotteiden palautuskustannuksista. 

Kaikki palautukset, vaihdot ja reklamaatiot ovat riippuvaisia Pierre Robertin hyväksynnästä. Pierre Robertin omia palautusdokumentteja tulee käyttää kaikkiin reklamaatioihin. Jos sinulla ei ole näitä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse customerservice@pierrerobert.fi tai + 46 (0) 771 17 75 75.

Hyvitys:

Hyvitys reklamaatiotilanteissa on riippuvainen Pierre Robertin hyväksynnästä. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, tuotteiden ostosumma ja kaikki toimitusmaksut palautetaan tilillesi 5-10 pankkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia yleisiin, usein meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta täältä tai haluat lisätietoja, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lähetys

Palautus

Maksaminen & Toimitus

Muu

 

Vastaukset

01. Minne Pierre Robert toimittaa?

Toimitamme Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan.

Takaisin ylös

02. Kuinka kauan Standard Delivery kestää?

Perustoimituksella tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivän sisällä. Alennusmyyntien aikaan toimitusaika voi vaihdella hieman pidempään.

Takaisin ylös

03. Mitkä ovat toimituskustannukset?

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 60€ tilauksiin. Alle 60€ tilauksiin lisätään perustoimitusmaksu 5,90€.;.

Takaisin ylös

04. Milloin viimeistään minun tulee tehdä palautus?

Meillä on 30 päivän palautusoikeus. Palautamme rahat kun tuotteet saapuvat meille ja jos tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Takaisin ylös

05. Milloin saan rahani takaisin?

Palautamme rahat kun olemme vastaanottaneet tuotteet. Rahasi on palautettu sinulle 5-10 sisällä tästä.

Takaisin ylös

06. Jos palautan kaikki tilaamaan tuotteet, joudunko silti maksamaan toimitusmaksun?

Jos yksikin tuote on rikkoutunut tai väärä, hyvitämme toimitusmaksun, muussa tapauksessa joudut silti maksamaan toimitusmaksut.

Takaisin ylös

07. Mitä toimitusvaihtoehtoja Pierre Robertilla on?

Tarjoamme kaksi toimitusvaihtoehtoa

 • Standard delivery

Toimitusaika 1-3 päivää.

Toimitusmaksu 5,90€. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 60€ tilauksiin..

Mikäli toimitettava paketti on riittävän pieni mahtuakseen postilaatikkoosi, tilauksesi toimitetaan suoraan antamaasi toimitusosoitteeseen. Muut suuremmat paketit toimitetaan sinua lähimpään postiin, josta sinuun otetaan yhteyttä kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja saapumisilmoituksen.

 • DHL Express

Toimitusaika 1 arkipäivä.

Toimitusmaksu 9,90€.

Takaisin ylös

08. Mitä minun tulisi tehdä, jos pankki/luottokorttiani ei hyväksytä tilausta tehdessäni?

Tarkista, että kaikki tietosi ovat oikein. Jos maksun suorittaminen ei vieläkään onnistu, kokeile toista korttia.

Takaisin ylös

09. Onko toimitusmaksu tilaus- vai tuotekohtainen?

Toimitusmaksu koskee aina yhtä tilausta. Toimitusmaksu ei riipu siitä kuinka monta tuotetta ostat per tilaus.

Takaisin ylös

10. Milloin tilaukseni saapuu perille?

Perustoimitukset toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilausvahvituksesta.

Takaisin ylös

11. Voinko ostaa lahjakortteja?

Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa lahjakortteja.

Takaisin ylös

12. Haluan reklamoida, kenen minun tulisi ottaa yhteyttä?

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme +46 (0)771 17 75 75 tai customerservice@pierrerobert.fi. Huomioithan, että palvelemme tällä hetkellä vain englanniksi.

Takaisin ylös

13. Miten saan lisää tietoa Pierre Robertin vastuullisuudesta?

Voit lukea lisää vastuullisuudestamme täältä. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja suunniteltu ja tehty kestämään.

Takaisin ylös

Sopimusehdot

YLEISTÄ

Pierre Robertin verkkokauppaa operoi Orkla Trading AB (Yritystunnus 559104-9696).

Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajasi luvan tilata meiltä tuotteita.

Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin ja poikkeamiin värien suhteen tuotteissamme. Teemme kuitenkin kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki kuvamme ovat niin kuvaavia kuin vain mahdollista. Emme voi kuitenkaan taata, että kaikki kuvat edustavat täydellisesti tuotteidemme ulkomuotoa.  

Kaikki tuotteet ovat Pierre Robertin omaisuutta kunnes olemme saaneet niistä täyden maksun.

Kaikki huijaus- ja petosyritykset raportoidaan poliisille. Pierre Robertilla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa tilaus huijaus- ja petosyrityksissä.

 

HINNAT

Kaikki Pierre Robertin verkkokaupan hinnat sisältävät Suomen 24% arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin ja -virheisiin.  

Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää sekä ilmoitetun kampanja-ajan.

Etukoodeja voidaan käyttää vain normaalihintaisiin tuotteisiin ellei muusta ole erikseen ilmoitettu. Jotkin etukoodit voivat olla henkilökohtaisia. Pidätämme oikeuden poistaa etukoodeja ja peruuttaa niihin liittyviä etuja jos epäilemme huijausta tai petosta. Yleensä voit käyttää vain yhden etukoodin per tilaus.

 

TILAUSVAHVISTUS

Hyväksymällä Pierre Robertin sopimusehdot ja tilaamalla Pierre Robertin verkkokaupasta syntyy sinun ja Pierre Robertin välille sitova sopimus. Kun tilauksesi on hyväksytty, sinulle lähetetään automaattisesti tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseesi. Tilausvahvistus toimii myös vakuutena maksun lisäksi. Pidätämme oikeuden kaikkiin toimitusmuutoksiin niissä tapauksissa, joissa varastosaldo on ollut tilausta tehdessä virheellinen. Jos emme pystyy toimittamaan tilaustasi, peruutamme tilauksesi ja sinulle lähetetään sähköposti peruutuksesta.

Tuotteet kerätään yleensä tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos tilaus tehdään ennen klo 13.00, tilauksen tuotteet kerätään samana päivänä. Lisää tietoa toimituksesta Toimitus -osiossa.

 

MAKSAMINEN

Kaikki maksaminen tapahtuu Klarnan kautta.

Klarnan käyttäminen on turvallista ja yksinkertaista. Tarvitset maksamista varten voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja postinumeron. Kaikki mahdolliset maksutavat tulevat tämän jälkeen esille ostoskorissa.

Jos et aikaisemmin ole käyttänyt Klarnaa, sinua pyydetään myös antamaan henkilötunnuksesi. Klarna suorittaa sen perusteella luottotietojen tarkistuksen, mikä perusteella mahdolliset maksutavat tulevat saataville.

Jos et halua antaa henkilötunnusta, voit valita "Täytä tiedot ilman henkilötunnusta", jolloin sinulle tarjotaan mahdollisuus suoramaksuun.

Klarnan maksutavat:

 • Pankki/luottokortti (Visa ja MasterCard)
 • Suoramaksu
 • Klarna Lasku. Valitsemalla tämän vaihtoehdon, saat meiltä laskun sähköpostitse kun tilaus on lähetty meiltä. Laskun eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua. Tämä maksutapa ei aiheuta lisäkustannuksia.
 • Klarna Tili. Valitsemalla tämän vaihtoehdon, maksat kiinteän summan per kuukausi. Tämän lisäksi maksat kiinteän kuukausittaisen lisäkustannuksen.

Tarkemmat Klarnan sopimusehdot löydät täältä  

Klarnan yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Koska kaikki maksut tapahtuvat Klarnan kautta, Klarna tai Klarnan yhteistyökumppanit vastaavat kaikista maksutapahtumista. Jos sinulla on kysyttävää maksustasi, olethan yhteydessä Klarnaan

 

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan aina perustoimituksena (Ålandspostenin operoima Standard Delivery) ellet valitse pikatoimitusta (DHL Express).

Toimitusvaihtoehdot:

 • Standard Delivery
  • Toimitusaika 1-3 vuorokautta.
  • Toimitusmaksu 5,90€. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.
  • Mikäli toimitettava paketti on riittävän pieni mahtuakseen postilaatikkoosi, tilauksesi toimitetaan suoraan antamaasi toimitusosoitteeseen. Muut suuremmat paketit toimitetaan sinua lähimpään postiin, josta sinuun otetaan yhteyttä kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja saapumisilmoituksen.
 • DHL Express
  • Toimitusaika 1 vuorokausi.
  • Toimitusmaksu 9,90€.

Tilausvahvistus

Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, saat lähetysvahvistuksen sähköpostitse.

Vastuu

Pierre Robert on vastuussa kuljetuksesta aiheutuneista vahingoista, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisesta tai tilauksen katoamisesta matkalla meiltä sinulle. Kun tilaus on toimitettu sinulle, vastuu tuotteista siirtyy sinulle ja olet myös vastuussa palautukseen liittyvistä riskeistä.

Lunastamattomat toimitukset

Pierre Robert laskuttaa 30€ per lunastamaton paketti kattaaksemme kustannuksemme. Lue lisää Vaihdot & Palautukset -osiosta. 

 

VAIHDOT & PALAUTUKSET

Me Pierre Robertilla emme ole tyytyväisiä ennen kuin sinä olet. Jos et ole tyytyväinen verkkokaupastamme hankkimaasi tuotteeseen tai tuotteisiin, voit lähettää ne meille takaisin 30 päivän sisällä alkuperäisestä ostopäivästä. Palautamme rahat saatuamme palautettavat tuotteet.

Tuotteiden palautusmaksu on 3,90€. Virheellisten tuotteiden palauttamiskustannuksista vastaamme me.

Kun palautat tuotteita, käytä valmiiksi tulostettua ja ennalta maksettua palautustarraa, joka löytyy paketista. Näin palautus on helppoa ja turvallista.

Palautettavien tuotteiden tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Tuotteet ovat käyttämättömiä ja pesemättömiä. Voit kuitenkin luonnollisesti sovittaa tuotteita tarkistaaksesi sopiiko tuote sinulle. Poikkeuksena alusvaatteet, jotka voidaan palauttaa vain, jos pakkauksia ei ole avattu.
 • Tuotteiden tulee olla samassa kunnossa ja niitä tulee olla sama määrä kuin silloin kun sait ne.
 • Kaikki laput, jos niitä on, tulee olla pidettynä kiinni tuotteissa ja alkuperäinen tuotepakkaus tulee myös palauttaa.
 • Hygieniasyistä voit ainoastaan palauttaa alusvaatteita (esim. alushousut ja bokserit), jos pakkauksia ei ole avattu.

Tuotteita ei valitettavasti ole mahdollista vaihtaa ilman uutta tilausta. Jos haluat vaihtaa tuotteita esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin, sinun tulee tehdä kokonaan uusi tilaus ja palauttaa aiemmin tilatut tuotteet.

Kaikki palautukset, vaihdot ja reklamaatiot ovat riippuvaisia Pierre Robertin hyväksynnästä. Jos kaikki ehdot eivät täyty, emme valitettavasti pysty hyväksymään palautusta. Pidätämme oikeuden myös tehdä kohtuullisia vähennyksiä tuotehyvityksien summasta riippuen palautettavan tuotteen kunnosta, jos olet esimerkiksi käyttänyt tai rikkonut tuotetta tai pakkausta (tämä sisältää myös lappujen ja vastaavien irroittamisen tuotteista). 

Näin palautat:

 • Laita kaikki tuotteet takaisin samaan postipakettiin, jonka sait meiltä tai vastaavaan.
 • Merkitse tuotteet, jotka olet palauttamassa palautuslomakkeeseen ja kirjaa palautuksen syy koodein (tarkista koodit palautuslomakkeesta).
 • Laita palautuslomake palautettavaan paketin sisälle mukaan.
 • Liimaa valmiiksi tulostettu palautustarra palautettavaan postipakettiin ja toimita paketti lähimpään postiin.

REKLAMAATIOT

Meille Pierre Robertilla on tärkeää, että olet tyytyväinen. Takaamme, että tilaamasi tuotteet ovat virheettömiä. Jos kuitenkin saat virheellisen tai väärän tuotteen, palauta tuote meille niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 60 päivän sisällä. Pierre Robert vastaa virheellisten tuotteiden palautuskustannuksista. 

Kaikki palautukset, vaihdot ja reklamaatiot ovat riippuvaisia Pierre Robertin hyväksynnästä. Pierre Robertin omia palautusdokumentteja tulee käyttää kaikkiin reklamaatioihin. Jos sinulla ei ole näitä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse customerservice@pierrerobert.fi tai + 46 (0) 771 17 75 75.

Hyvitys:

Hyvitys reklamaatiotilanteissa on riippuvainen Pierre Robertin hyväksynnästä. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, tuotteiden ostosumma ja kaikki toimitusmaksut palautetaan tilillesi 5-10 pankkipäivän kuluessa.

 

VAHINGOITTUNEET JA PUUTTUVAT PAKETIT

Vahingoittuneet tuotteet

Jos tuotteet ovat niitä vastaanottaessa vahingoittuneet, tulee sinun ilmoittaa siitä välittömästi paketin toimittajalle (posti tai postinjakelija). Tee näin, jos paketti on ulkoisesti vahingoittunut huolimatta siitä ovatko sen sisällä olevat tuotteet vahingoittuneita tai ei. Asiakkaana sinulla ei ole velvoitetta hyväksyä vahingoittuneita tuotteita.

Jos itse tuotteet ovat virheellisiä, tulee sinun ilmoittaa siitä meille 7 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme customerservice@pierrerobert.fi tai + 46 (0) 771 17 75 75 ja ilmoittaa virheistä. Säilytä aina alkuperäiset pakkaukset ja kuvaa vahingoittunut tai virheellinen tuote.

Puuttuvat paketit

Jos toimituksesta puuttuu paketti, tulee sinun ilmoittaa siitä välittömästi paketin toimittajalle.

 

TIETOSUOJAEHDOT JA EVÄSTEET

Turvalliset sivut

Sivut, jotka siirtävät arkaluontoisia tietoja, maksuja ja henkilötietoja ovat niin kutsuttuja turvallisia sivuja. Voit asiakkaana tarkistaa sivun turvallisuuden sivun URL:stä. URL:t alkavat tavallisesti http://, mutta turvallisilla sivuilla URL:ssä on etuliite “s” https://.

Evästeet

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin asioidessasi verkkokaupassamme, käytämme sivuillamme evästeitä esimerkiksi pitääksemme kirjaa ostoskoriisi lisäämistä tuotteista. Pierre Robert ei käytä evästeitä tallentaakseen mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit asettaa selaimesi asetukset estämään evästeiden käytön.

Henkilötiedot

Jotta voit tilata Pierre Robertin verkkokaupasta tuotteita, sinun täytyy rekisteröityä asiakkaaksemme. Kysymme tätä varten sinulta tietoja itsestäsi kuten sähköpostiosoitetta. Tarvitsemme myös tilauksen prosessointia, lähetystä ja toimitusta varten tiettyjä tietoja.

Keräämme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle pyytämäsi palvelut, käytämme esimerkiksi sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle viestejä liittyen tilaukseesi. Kun teet tilauksen Pierre Robertin verkkokaupassa, hyväksyt yleiset ehtomme ja annat meille luvan rekisteröidä henkilö- ja osoitetietosi asiakatietokantaamme.

Pierre Robert on vastuussa asiakkaidensa henkilötietojen prosessoinnista. Pierre Robert käyttää tietoja vain omiin tarkoituksiin, eikä tietoja välitetä kolmansille osapuolille. Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta rekisteröidyt tiedot asikastietokannassamme kerran kalenterivuodessa. Jos haluat otteen, sinun tulee lähettää meille kirjallinen, allekirjoitettu pyyntö osoitteeseen Pierre Robert Group AS, Postboks 3 Skøyen, N-0212 Oslo, Norja. Jos haluat, että tietosi poistetaan tietokannastamme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse customerservice@pierrerobert.fi tai puhelimitse + 46 (0) 771 – 17 75 75.

 

FORCE MAJEURE

Pierre Robert is exempt from any consequences for a failure to meet a certain obligation pursuant to this Agreement if the failure is based on an exempting circumstance in accordance with the below, and the circumstance prevents, hampers, or delays the performance of the obligation. Exempting circumstances include, for example, acts and omissions of regulatory authorities, new or amended legislation, industrial action, blockade, fire, flood, sabotage or large-scale accident, or any other type of natural disaster. The reservation with regard, for example, to an industrial action or blockade applies even if Pierre Robert is subject to or engages in such an industrial action itself. In the latter case, Pierre Robert is not obliged to compensate for damages which would have come to being if Pierre Robert had demonstrated prudence. Pierre Robert is not responsible in any case for any indirect damages. Force majeure circumstances also include regulatory decisions with a negative effect on the market and products; for example, decisions on warning texts, sales bans, etc., or an abnormal economic downturn, as well if the company has been exposed to criminal activity affecting the operations.

 

DISPUTES

Any disputes in connection with these Terms and Conditions shall be settled according to Swedish law by a Swedish court of law. 

HENKILÖTIETOJA

Yleistä tietoa Pierre Robertin henkilötietojen käsittelystä

Pierre Robert Group AB:n (PRG) yhtiöt jakavat yhteisrekisterinpitäjinä vastuun henkilötietojen käsittelystä ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

Tarkoituksemme henkilötietojen käytölle on pystyä käsittelemään sinulta meille saapuneita tiedusteluja tai tarjoamaan sinulle tilaamasi tuotteet tai palvelut. Mikäli olet antanut meille nimeomaisen suostumuksesi, voimme käyttää tietojasi myös kehittämään viestintäämme kanssasi tai parantamaan tuotteitamme ja palvelujamme.

Oikeusperuste henkilötietojen käytölle on sen välttämättömyys kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi tai ennen tällaista sopimusta suoritettavien tehtävien loppuun saattamiseksi tai se, että se on välttämätöntä toisen oikeudellisen velvoitteemme täyttämiseksi. Oikeusperusteena voi olla myös se, että olet antanut nimenomaisen suostumuksesi tietyntyyppiselle tietojen käsittelylle (saatuasi käsittelystä etukäteen tiedon).

Poistamme henkilötiedot, kun olemme käsitelleet tiedustelusi, täyttäneet kanssasi tehdyn sopimuksen, kun laillinen velvoitteemme tietojen käsittelyyn loppuu tai kun perut antamasi suostumuksen ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla.

Voimme poistaa myös osia sinusta tallentetuista tiedoista, joiden perusteella sinut on mahdollista tunnistaa. Voimme käyttää tällaista anonymisoitua tietoa esimerkiksi tietokantakokeiluihimme tai analyysien tai tilastojen laatimiseen Pierre Robertin markkinoinnin ja tuotteiden parantamiseksi ja kehittämiseksi vastaamaan paremmin kuluttajien mieltymyksiä ja tarpeita. [Henkilötiedot tallennetaan Microsoftin palvelimille Euroopassa.] Käytössämme ovat riittävät tietosuojatakeet (EU:n standardiehdot tai EU:n/USA:n Privacy Shield tietosuojasertifikaatti) siinä tapauksessa, että [Microsoft] joutuu antamaan EU:n ulkopuolisiin maihin sijoittautuneille järjestelmä-operaattoreille tilapäisen pääsyn tietoihin, esimerkiksi vikojen korjaamiseksi. Pyydämme teitä ystävällisesti olemaan meihin yhteydessä sähköpostilla, mikäli haluatte saada kopion näistä tietosuojan takeista.

Vot ottaa meihin yhteyttä laittamalla viestiä osoitteeseen privacy@orkla.no, mikäli haluat nähdä, siirtää, korjata tai poistaa tallentamiamme henkilötietoja sinusta. Voit myös vaatia rajoituksia tai perua antamasi suostumuksen milloin tahansa. Mikäli haluat tehdä henkilötietojen käsittelystämme valituksen, voit osoittaa sen myös Suomen Tietosuojavaltuutetulle.

EVÄSTEET

Evästeiden ja henkilötietojen käytöstä nettisivuilla

Pierre Robert Oy (PRG) on vastuun henkilötietojesi käsittelystä ja lupaamme käsitellä tietojasi huolellisesti.

PRGn nettisivuilla käytetään evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka tallentavat tietoa tietokoneellesi, matkapuhelimeesi tai tabletillesi. Tietoa tallentuu useimmiten laitteiden selaimille. Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme kävijöille pääsyn erilaisiin toimintoihin nettisivuillamme, erottaaksemme käyttäjät toisistaan, analysoidaksemme nettisivujemme toimivuutta ja hyödyntääksemme käyttäjien mukaan mukautettua kiinnostukseen perustuvaa mainontaa. Tämä perustuu jossain määrin käyttäjiemme tunnistettavissa olevien käyttäjätietojen käyttöön – alla kuvatun mukaisesti – ja se auttaa meitä parantamaan nettisivujamme ja tekemään digitaalisesta viestinnästämme merkityksellisempää käyttäjillemme.    

Kävijämme voivat vapaaehtoisesti hyväksyä evästeiden käytön selaimiensa tai laitteidensa asetuksissa. Voit selaimesi asetuksissa muuttaa sinne tallentuvien evästeiden etusijajärjestystä. Asetuksissa voit myös poistaa kaikki selaimeesi tai laitteellesi tallentuneet evästeet. Huomioithan, että mikäli estät kaikkien evästeiden käytön selaimellasi tai laitteellasi, voi tämä heikentää meidän (ja muiden) nettisivujen toimintoja ja toimivuutta.  

Nettisivuillamme olevien evästeiden tarkoitus

Nettisivumme käyttävät joko meidän tai kolmansien osapuolien asettamia evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

    Tutkimus: Käytämme evästeitä laskeaksemme kävijämäärää nettisivuillamme ja kehittääksemme tilastotietoa sivujemme toiminnoista ja toimivuudesta. Käyttämämme ohjelmisto tallentaa tietoja sivujen näyttökerroista ja käyttäjätietoja koskien maantieteellistä sijaintia, laitteita, käyttöjärjestelmää ja selainta.

    Kirjautumispalvelut: Mikäli nettisivuilla on mahdollisuus kirjautumispalveluihin, tallennamme käyttäjätunnuksen ja kirjautumisajan evästeelle selaimellasi tai laitteellasi. Tämä mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse kirjautua uudelleen sisään jokaisen avaamasi sivun jälkeen.

    Kiinnostukseen perustuva online-mainonta: Voit selaimeesi tai laitteellesi asetettujen evästeiden ansiosta nähdä Pierre Robert mainoksia myös muilla nettisivuilla. Perustamme tällaiset tiedot useimmiten käytettyyn sisältöön, käyttäjätietoihin tai maantieteelliseen sijaintiin. Yritämme tällä tavoin tunnistaa kiinnostuksen kohteistasi tehdäksemme mainonnastamme sinulle merkityksellisempää. Kyse on uudelleenmarkkinointiteknologiasta, joka on kolmansien osapuolien kuten Googlen tai Facebookin tarjoama tuote.

    Kaksoisprofiilit: Perustamme kaksoisprofiilien luomisen nettisivuiltamme kerättyihin käyttäytymistietoihin.  Hyödynnämme saamaamme tietoa yhdestä käyttäjäklusterista laajentaaksemme nämä käyttäjät uusiin segmentteihin, joissa kiinnostuksen kohteet ja käyttäytyminen vastaavat alkuperäistä käyttäjäklusteria.

Mikäli haluat saada tarkempaa tietoa tällä sivustolla olevien evästeiden käytöstä, miten käytämme niitä, kolmansien osapuolien pääsystä tietoihin ja siitä, mitä tietoa tallennamme, olkaa hyvä ja klikatkaa alempana tällä sivulla löytyvää linkkiä "Lisää tietoa". Koska myös osa kolmansiin osapuoliin lukeutuvista toimittajistamme voi käyttää evästeitämme tietojen saamiseksi, löydät heidän yhteystietonsa alempana tällä sivustolla.   

 

Ota yhteyttä – Pääsyyn liittyvät tiedustelut

Olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä osoitteeseen insert suitable email address], mikäli haluatte nähdä, siirtää, korjata tai poistaa tallentamiamme henkilötietoja. Voit myös vastustaa, vaatia rajoituksia tai peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa. Mikäli et ole tyytyväinen meidän henkilötietojesi käsittelyyn, voit tehdä asiasta valituksen Suomen Tietosuojaviranomaisille suomalainen.