Jaa
Ekologisuus

Vastuullisuusraportti

Uskomme, että vaatteita voi valmistaa eettisesti vastuullisella tavalla, ja että toiminnasta voi tehdä entistäkin vastuullisempaa. Meillä on töitä vielä edessä, mutta olemme ylpeitä niistä asioista, jotka olemme jo saavuttaneet. Saavutuksemme sekä tulevaisuuden tavoitteet löytyvät vastuullisuusraportistamme.

Uskomme, että läpinäkyvyys on yksi tärkeä edellyttäjä sille, että tekstiili- ja muotiteollisuudesta voi tulla vastuullisempi. Laajempi läpinäkyvyys johtaa laajempaan vastuuteen, ja vastuullisuudesta raportointi on tärkeä askel tähän suuntaan. Toivomme, että raportti laajentaa tietouttasi toiminnastamme, haasteistamme ja edistysaskeleistamme.

Lue raportti tästä

Jos raportista herää kysyttävää tai kommentoitavaa tai haluaisit haastaa meitä toimintamme suhteen, kuulisimme mielellämme sinusta. Voit olla meihin yhteydessä laittamalla viestiä osoitteeseen CSR@pierrerobert.no

Lue myös
Ihmekuitu merinovilla

Ihmekuitu merinovilla

On olemassa ihmekuitu, jota kokeneet tekstiilintuottajatkaan eivät ole onnistuneet synteettisesti jäljittelemään.
Lue lisää
11 tapaa kierrättää vanhat sukkahousut

11 tapaa kierrättää vanhat sukkahousut

Älä heitä vanhoja sukkahousujasi pois, sillä niille on paljon uusiokäyttöä. Jokatapauksessa ne voidaan aina kierrättää!
Lue lisää
Käyttökelvottomat vaatteet voi kierrättää

Käyttökelvottomat vaatteet voi kierrättää

Mitä tehdä vanhoille alusvaatteille, loppuunkäytetyille sukille ja rikkoutuneille sukkahousuille? Liian usein ne päätyvät roskakoriin, vaikka ne voitaisiin kierrättää.
Lue lisää