Jaa
Ekologisuus

Käyttökelvottomat vaatteet voi kierrättää

Mitä teet vanhoille alusvaatteille, loppuunkäytetyille sukille ja rikkoutuneille sukkahousuille? Liian usein ne päätyvät roskakoriin, vaikka ne voitaisiin kierrättää. Me Pierre Robertilla haluamme muuttaa tämän. Näin kierrätät vaatteesi.

Joka päivä, Pelastuarmeija kerää tonneittaan käyttökelpoisia vanhoja vaatteita, mikä on hienoa! Mutta tiesitkö, että Pelastusarmeija hyväksyy myös käyttökelvottomia tekstiilejä? Ne tekstiilit ja vaatteet, joita Pelastusarmeija ei voi enää myydä, voidaan myydä kierrätyskeskuksille.

Näin kierrätät vanhat vaatteesi:

  1. Kerää vaatteet muovipussiin. Muista kirjoittaa pussin päälle "tekstiilijäte", mieluiten vedenkestävällä tussilla.
  2. Vie pussi Pelastuarmeijan keräyslaatikkoon.
  3. Ja, it's done! Olet omalta osaltasi vaikuttanut vastuullisempaan vaateteollisuuteen. Kun lahjoitat vanhat vaatteesi Pelastusarmeijalle, autat ympäristöä, vähennät jätteen määrä ja autat Pelastusarmeijaa arvokasta työtä.

Kierrätä minut!

Yhtenä pohjoismaisena johtavana alusvaatebrandina tiedämme, että monet tuotteemme aiheuttavat tekstiilijätettä. Vanhat alusvaatteet, sukat ja sukkahousut ovat usein käyttökelvottomia ja päätyvät usein roskien ja muun talousjätteen sekaan.

Sen sijaan, että olisimme osa ongelmaa, haluamme löytää ratkaisun. Pierre Robert tekee yhteistyötä Pelastusarmeijan kanssa, jotta tekstiilien kierrätys kasvaisi Pohjoismaissa. Nyt myös uusissa pakkauksissamme kerrotaan miten kierrättää vanhoja vaatteeita. Happy recycling!

Lue myös
Kemikaalien rajattu käyttö

Kemikaalien rajattu käyttö

Me Pierre Robertilla emme salli vaaralisia kemikaaleja vaatteissa. Olemme asettaneet tiukkoja rajoitteita sille, kuinka paljon ja minkälaisia kemikaaleja voidaan käyttää vaatteidemme tuotannossa. Näin sekä sinä ja ympäristö vältytte kosketukselta turhien kemikaalien kanssa.
Lue lisää
Ympäristökäytäntömme

Ympäristökäytäntömme

Onko tekstiili- ja muotiala vastuullinen? Ei ole salaisuus, että tekstiilialaan liittyy useita ympäristöön ja vastuullisuuteen liittyviä haasteita. Kaikki kuitenkin tarvitsevat vaatteita. Uskomme siihen, että haasteet tarjoavat mahdollisuuksia, ja että jatkuvalla työllä tekstiilialan tulevaisuus voi näyttää paljon valoisemmalta mitä se nyt on.
Lue lisää
Pakkaustemme lajittelu ja kierrätys

Pakkaustemme lajittelu ja kierrätys

Oikealla lajittelutavalla kaikki pakkauksemme voidaan kierrättää.
Lue lisää