Jaa
Inspiraatio

8 Kysymystä Hannelille

Elokuussa 2017 lanseerattava villamallisto Hanneli x Pierre Robert on toteutettu yhteistyössä tyyli-ikoni Hanneli Mustaparran kanssa. Luvassa yksinkertaista tyyliä, pehmeää merinovillaa ja neutraaleja sävyjä. Esitimme 8 kysymystä Hannelille - malliston takana olevalle naiselle.

Miksi lähteä yhteistyöhön Pierre Robertin kanssa?

Minulla on aina ollut Pierre Robertin alusvaatteita mukanani Pariisin muotiviikoilla.

Muotiviikkojen aikaan käytän erityisen paljon ohuita designer-vaatteita. Muotitoimittajat ovatkin usein kysyneet minulta miten kestän niissä talven kylmyyttä. Olen vastannut heille esittelemällä Pierre Robertin villa-alustoppini ja kertonut, että ”Norjassa kaikki ymmärtävät käyttää villaa aluskerrastona”. Kaiken lisäksi Pierre Robertin vaatteet ovat erittäin korkealaatuisia, ja pidän siitä, että ne ovat kaikkien saatavilla huolimatta siitä missä päin tahansa Norjaa asuisitkaan. 

 

Mikä oli visiosi mallistolle?

Halusin luoda vaatteita, jotka pitäisivät lämpimänä, mutta jotka samalla olisivat myös monikäyttöisiä.

 

Mitkä ovat mielestäsi 3 suurinta eroavaisuutta Oslossa ja New Yorkissa työskentelyn välillä?

New Yorkissa kaiken tulee olla erittäin tehokasta koko ajan - ihmiset eivät lähde kotiin ennen kuin jokin asia on saatu valmiiksi ja he antavat kaikkensa sille mitä ikinä tekevätkään. Tämä mentaliteetti on tuonut parhaat puoleni esille. Ymmärrän kuitenkin kuinka kuluttavaa se voi pitkällä aikavälillä olla, minkä vuoksi nyt työskentely Norjassa on ollut minulle erittäin hyvä kokemus. Ihmiset ovat osaavia, fiksuja ja heidän kanssaan on mukava tehdä töitä. Norjassa osaamme myös paremmin ottaa aikaa nauttiaksemme elämästä ja pitääksemme välillä myös vähän hauskaa, mikä on tärkeää elämässä.

 

Mikä on isoin eroavaisuus muodin suhteen Oslon ja New Yorkin välillä?

Mielestäni Norjassa nuoret naiset ovat todella trendikkäitä, mihin on vaikuttanut paljon Instagramin käytön yleistyminen ja suosio.

 

Meillä on yksi aamupäivä aikaa Oslossa. Mitä meidän kannattaisi tehdä?

Aamu kannattaa laittaa käyntiin Hellen pitämällä jumppatunnilla The Room:ssa ja nappaamalla sen jälkeen super terveelliset Juicery -smoothiet mukaan matkaan. Sitten kannattaa suunnata Gimle perfumery:yn, josta löytyy todella upeita hajuvesiä, joita kenelläkään muulla ei taatusti ole. Tämän jälkeen kannattaa ottaa pyörät alle ja matkata trendikkäälle Grünerløkkan alueelle, mistä löytyy täydellinen lounaspaikka: Kamai.

 

Meillä on 24h aikaa New Yorkissa. Mitä meidän kannattaisi tehdä?

Heti aamusta kannattaa suunnata jumppatunnille Flywheel:iin ja nauttia sen jälkeen herkullinen brunssi En Japanese Brasserie:ssa. Sitten suosittelen pyöräilemään Pier 40:een, missä on mahdollista osallistua Trapezi-tunnille. Lounas kannattaa nauttia Bar Pitti:ssä, minkä jälkeen on hyvä pitää pieni lepotauko hotellilla ja valmistautua illalliselle joko Little Owl:ssa tai Blue Ribbon Sushi:ssa. Antakaa illan viedä mukanaan Lower East Sidelle, missä suosittelen biljardin pelaamista Miss Sophies -baarissa.

Mikä on parasta vaaleanpunaisessa värissä?

Hennon vaaleanpunainen on erittäin miellyttävä väri. Siitä pidetään aina, mutta sitä on myös syytä käyttää varoen ja eri tavoin eri elämän tilanteissa. Tottapuhuen, kuka ei nyt pinkistä tykkäisi?


Minkä vaatekappaleen valitsisit mallistosta parhaalle ystävällesi?

Minulla on useita läheisiä ystäviä, joille valikoin juuri heille sopivat vaatteet.

 

Kuka Hanneli? Lue lisää täältä.

 

 

Lue myös
invisible panties usynlig truse

Maailman parhaat alushousut?

Pitkän kehitystyön jälkeen uskallamme sanoa, että olemme meidän mielestämme luoneet tähän mennessä maailman parhaat alushousut - juuri sellaiset kuin me naiset ansaitsemmekin.
Lue lisää
Tights yay or nay?

Sukkahousut vai ei?

Jotkut vannovat paljaiden säärien nimeen, kun taas toisille sukkahousut ovat asuste siinä missä muutkin sekä edullinen tapa päivittää omaa tyyliä. Joten mikä on oikea tapa? Onko fashion faux pas, jos ostoskorista löytyy 10 denierin sukkahousut? Vastaus on onneksi ‘ei’.
Lue lisää
Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Miksi käyttää urheilualusvaatteita?

Urheiluliivit tukevat rintoja urheillessa ja auttavat rintojen muodon säilyttämisessä toisin kuin tavalliset rintaliivit.
Lue lisää